Nissan prezintă la Geneva conceptul Invitation

0
245

Nissan vine la salonul auto de la Geneva cu un concept numit Invitation, prezentat în premieră mondială. Masina are un design care va inspira un nou model de serie ce va fi lansat în Europa în 2013. Acest nou model se va alătura modelelor Nissan Micra şi Nissan Juke, lărgind oferta Nissan în segmentul B.

Alături de Invitation Nissan va aduce la Salonul de la Geneva care va demara la începutul lunii martie alte trei concepte: Nissan Juke Nismo şi e-NV200, maşini care debutează în Europa.

Nissan Juke NISMO a debutagt la Salonul Auto de la Tokyo în decembrie 2011. Maşina se distinge printr-un atrăgător aer sportiv care se suprapune peste aspectul „bolovănos” al crossover-ului Juke.

Nissan e-NV200 lasă să se întrevadă cum va arăta următorul autovehicul Nissan 100% electric. Acesta are la bază modelul Nissan NV200 care, în versiunile Combi şi Evalia, este o maşină de familie cu până la şapte locuri. NV200 a fost ales recent drept bază pentru următorul model de taxi din New York.

Din spusele oficialilor Nissan, în standul din Elveţia producătorul nipon va mai prezenta încă un concept, al patrulea, pe care deocamdată îl ţin secret.

În standul Nissan cele patru concepte se vor adăuga diverselor modele prezentate: Micra,Juke şi Qashqai, Pathfinder şi Navara, Nissan LEAF EV sau supercar-ul GT-R.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *