Chevrolet Cruze vine cu breakul la Geneva

După ce s-a vândut în mai bine de 1 milion de unităţi, Chevrolet Cruze vine anul acesta la Salonului Auto Internaţional de la Geneva şi cu o variantă break (station wagon). „Varianta Cruze station wagon acoperă un segment de piață important. Aceasta răspunde cerinţelor  şoferilor din Europa în ceea ce priveşte designul distinctiv, dinamica de conducere, spaţiul şi rentabilitatea,” a declarat Susan Docherty, preşedinte şi director general al Chevrolet Europe.

Cu o lungime de 4,675 mm, varianta break este puţin mai lungă decât modelele hatchback (4.510 mm) şi sedan (4597 mm). Spaţiul de încărcare este cuprins între 500 l până la linia geamurilor spate şi aproape 1500 l până la plafon, cu scaunele spate pliate.

Motoare noi
Chevrolet Cruze va dispune de o gamă de motoare imbunătăţite începând cu vara lui 2012. Pe lângă motoarele pe benzină de 1,6 l şi 1,8 l disponibile în prezent, oferta de sisteme de propulsie va fi completată de un nou motor turbo pe benzină de 1,4 l, un motor diesel nou de 1,7 l şi un motor diesel de 2,0 l optimizat.

Motorul pe benzină de 1,4 l, precum şi cele diesel de 1,7 l şi 2,0 l vor fi echipate standard cu tehnologia start-stop. Toate motoarele sunt conforme cu norma de poluare Euro 5.

Smartphone-urile direct pe bordul Chevrolet
Tot din 2012 maşinile Chevrolet Cruze şi Aveo vor beneficia de un sistem numit MyLink, pentru nivelurile superioare de echipare. Prin intermediul acestui sistem, funcțiile smartphone-urilor vor fi disponibile la bord.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *