Bentley EXP 9 F, conceptul conceptelor!

0
259

Bentley EXP 9 F reprezintă un pas natural al companiei producătoare de limuzine superexclusiviste către zona maşinilor cu gardă înaltă. Bentley oferea deja de tractiune integrala pentru nava amiral Continental.

„Din perspectiva unui designer, EXP 9 F a fost un proiect de vis, şansa de a crea un model complet nou de Bentley. De la bun început, echipa de design a avut o viziune clară pentru primul SUV Bentley, declară Dirk van Braeckel, Director de Design al Bentley.

După depăşirea stadiului de concept, Bentley EXP 9 F ar putea primi o cutie automată în 8 trepte – dezvoltată în 2001 pe un concept care purta numele de EXP Speed ​​8.

Oficalii companiei au explicat că litera „F” din numele conceptului provine de la Falcon (şoim), pasăre care se poate deplasa cu viteze de peste 300 km/h, dar este şi puternică, rafinată, agilă – „un simbolul de înaltă performanţă”.

Pentru ca viitorul model de serie să se deplaseze cu peste 300 de km/h inginerii de la Volkswagen, proprietarul Bentley, vor folosi propulsorul W12 de 6.0 litri. dacă vă întrebaţi cât ar putea costa o astfel de maşină, există zvonuri care susţin că nu poate fi mai ieftină de 200 de mii de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *