Moş Nicolae îşi alege cadourile de la Sala Dalles!

0
210

Tineri sau adulţi, cu toţii aşteptăm seara în care Moş Nicolae ne umple ghetele cu darurile la care am visat tot anul.

Alegerea cadoului potrivit cu ocazia Sfântului Nicolae poate fi o misiune dificilă, dar la Galeria Cadourilor de Crăciun de la Sala Dalles varietatea este atât de mare, încât alegerea darurilor se transformă într-o adevărată plăcere.
Anul acesta, organizatorii ne-au surprins cu cele mai originale produse. Ce poate fi mai plăcut pentru un copil decât să descopere dimineaţa în cizmuliţe dulciuri, ciocolată, trufe sau praline, figurine din marzipan, pantofi sau linguriţe din ciocolată? Pe lângă dulciuri, Moşul poate găsi jucării creative, puzzle-uri pentru cei mici dar şi modele 3D pentru cei pasionaţi.

Doamnele şi domnişoarele pot primi de la Moş Nicolae pelerine original accesorizate sau pălării de fetru, mănuşi din piele lungi, fuste cu imprimeuri maramureşene sau tricouri cu mesaje hazlii. Nu lipsesc nici produsele vintage din catifea, perle sau dantelă, genţi retro sau accesorii nou intrate în trend: broşe atent brodate, guleraşe cu dichis sau brăţări pentru cizme.

Ceaiurile verzi, negre sau albe cu adaosuri de fructe, condimente sau petale de flori, ceaiuri cu arome speciale de: rom, scorţişoară, marzipan sau portocală sunt pregatite pentru o zi geroasă de iarnă.

Şi pentru că Moş Nicolae vine şi la cei mari, am pregătit multe alte cadouri inedite: jocuri de societate pentru familie sau jocuri de cuplu, lenjerie şi multe alte accesorii.

Aşadar, fiţi pregătiţi! La noapte, Moş Nicolae bate la geam!

Vă aşteptăm zilnic la Sala Dalles până pe 23 decembrie, între orele 10.00 şi 20.00.

 

Intrarea este gratuită!

Pentru detalii:

http://www.dallesrevolution.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *