9 este cu noroc: Panglica a fost tăiată și platforma încheiată

0
244

2 august a fost zi de sărbătoare la Ploiești. Adeplast a finalizat cea mai 9 investiție printr-o 9 inaugurare. De data aceasta vorbim despre cea de-a 9-a fabrică Adeplast, fabrica de vopsele și tencuieli decorative de la Ploiești.

Să ne-nțelegem! Avem așa: 9 ani de investiții masive în inovații de ultimă oră, cea mai 9 tehnologie și 9 fabrici. Motivele pentru care s-a petrecut 9 ore sunt evidente și mai mult decât suficiente.

Au fost prezenți pe platforma Adeplast de la Ploiești peste 180 distribuitori, clienți, parteneri, autorități și alte personalități care în fiecare zi contribuie la dezvoltarea companiei.

S-au deschis porțile celei mai noi moderne facilități de producție de vopsele și tencuieli decorative din România. Panglica a fost tăiată și motoarele pornite.

Nu a fost ușor și nici ieftin. Lucrările pentru acestă fabrică au durat 9 luni iar investiția în facilitățile de producție s-a ridicat la 3,2 milioane euro, la care se adaugă 600.000 euro investiți în hala de producție. Dar efortul a meritat pentru că fabrica de vopsea de la Ploiești va alimenta atât o parte din piața autohtonă cât și exportul către Moldova, Ucraina, Bulgaria și țările arabe. Se pare că deja comenzile din Bulgaria au început curgă.

Pentru că vorbim de vopsea, de culoare de nuanțe și tonuri, surprizele s-au ținut lanț și au fost pline de culoare. Nu a lipsit nici muzica, atmoasfera a fost întreținută de trupa Atelier care fie vorba între noi, chiar a făcut o treabă minunată. Barmanul pe lângă jongleriile cu sticlele cuprinse de flăcări, ne-a încântat gusturile cu cocktailuri care mai de care mai colorate și nuanțate. Semănau cu vopseaua din cutiile Adeplast.

Iar când soarele ne-a ajutat și a apus, ne-am putut bucura de o explozie multicoloră, era focul de artificii.

A da, să nu uit! A fost și un moment instant foto, adică făceam poze la panoul de onoare și în două minute aveam poza printată și colorat înrămată. Am plecat cu ea acasă evident!

De spectacolul de balet nici nu mai zic, am rămas fără cuvinte.

Și până la urmă de ce este fabrica asta de vopsele și tencuieli decorative așa importantă? Pai, din câte știu, și știu bine, nu mai este niciuna ca ea la noi în țară. Deci…a meritat o inaugurare fastuoasă pe măsură!

Articol scris de: Gabriela Stoițer

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *