1,5 milioane lei pentru un magazin LEM’S, cea mai mare investiție într-un magazin de specialitate din Curtea de Argeș

0
282

Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel naţional, inaugurează un nou magazin LEM’S. În prima jumătate a anului au fost deschise opt magazine LEM’S în orașe mari precum Constanța, Pitești, Craiova sau Sighetu Marmației. De data aceasta LEM’S ajunge în Curtea de Argeș unde deschide un nou magazin.

Investiţia necesară pentru deschiderea magazinului LEM’S de la Curtea de Argeș este de aproximativ 1.500.000 lei, fiind cea mai mare investiție pentru un magazin de specialitate dintr-un oraș cu doar 32.000 locuitori. Magazinele de mobilă ale Lemet operează sub brandul LEM’S şi sunt amenajate la acelaşi standard de calitate în toate judeţele ţării.

Magazinul LEM’S din Curtea de Argeș se întinde pe o suprafaţă de 700 mp și este situat pe Str. 1 Mai Nr. 13, zona Făgăraș.

Cu acest spaţiu comercial deschis în Curtea de Argeș, reţeaua LEM’S are o suprafaţă totală de retail, la nivelul întregii ţări, de peste 65.000 de mp.

„Magazinul din Curtea de Argeș este cel de-al 9-lea magazin LEM’S deschis anul acesta, și nu ne oprim aici. Până la sfârșitul anului vom deschide alte 6 magazine în diferite zone ale țării. Chiar luna aceasta mai avem o inaugurare. Strategia noastră de dezvoltare continuă să se bazeze pe extinderea rețelei de magazine LEM’S. De când am început cu 5 ani în urmă, extinderea rețelei, ne-am propus să avem o bună acoperire națională, să fim cât mai aproape de consumatorul final, lucru pe care l-am făcut. A urmat procesul de îmbunătățire și dezvoltare de noi produse, conform nevoilor și gusturilor românilor, identificate în urma unei cercetări de piață amănunțite. Datorită lansării de game și produse noi, dezvoltarea de spații tot mai generoase a devenit o nevoie tot mai acută” declară Adrian Rizea, directorul comercial al rețelei, strategia de extindere.

Reduceri și mobilier în rate

LEM’S oferă clienţilor reduceri de sute de lei la cele mai căutate produse: bucătării, livinguri, saltele, pachete inspirate de mese şi scaune și alte produse. În magazinele LEM’S a început perioada de sales. În luna august clienții pot beneficia de reduceri de până la 40% pentru sute de produse.

LEM’S oferă clienţilor și un plan de achiziţie în 10 rate fără dobândă, prin intermediul Raiffeisen sau Banca Transilvania sau 20-30 de rate fără dobândă prin UniCredit Consumer Financing.

Despre Lemet

Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine LEM’S pentru desfacerea produselor sale. În prezent reţeaua LEM’S are cea mai mare acoperire la nivel naţional, peste 65.000 mp de retail amenajați în toate judeţele ţării la acelaşi standard. Atât în fabrica Lemet cât şi în reţeaua LEM’S activează peste 1.350 de angajaţi.

Fabrica Lemet din Câmpina a fost înfiinţată în 1991, în prezent halele de producţie acoperind o suprafaţă de peste 35.000 mp. Capacitatea actuală de prelucrare a Lemet este de aproximativ 1.200.000 de metri pătraţi de PAL pe an, pe poarta fabricii ieşind anual peste 360.000 de module de mobilă. Liniile de producţie sunt complet automatizate, bazându-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *