Examenele Cambridge de engleza nu se mai dau de 3 ori pe an. Ci de 100 de ori. In orice oras.

0
295

Veste buna pentru vorbitorii de limba engleza care vor sa studieze sau sa lucreze afara: examinarile Cambridge nu vor mai fi atat de rare ca pana acum. Ele se vor organiza lunar, in fiecare oras din tara, unde exista minim 40 de candidati. Flexibilitatea se datoreaza infiintarii unui nou centru de examinare national – ESOL Examinations Centre, autorizat de Universitatea Cambridge.

Petre Plopeanu unul dintre studentii care au luat un certificat Cambridge anul trecut ne povesteste experienta de examinare. „M-am inscris anul trecut pe liste pentru un examen Cambridge avansati. Am asteptat cateva luni sa intru la examinare si am reusit sa iau certificatul din prima. Altfel, ar mai fi trebuit sa mai astept cateva luni. Problema mea era ca imi expira timpul de inscriere pentru masterul in urbanism la Universitatea din Amsterdam, la care vroiam sa aplic. Daca nu luam din prima pierdeam inscrierea, de aceea am avut ceva emotii. Ma bucur sa aud ca s-a rezolvat acum cu frecventa examinarilor”.

Reprezentantii noului centru de examinare Cambridge spun ca vor organiza examinarile atat pe calculator cat si pe pe baza de lucrari scrise, in functie de solicitari. Preturile de examinare sunt cu 15-20% mai mici fata de examinarile care se faceau pana in prezent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *