BATTLEFIELD 3, probabil cel mai explozibil shooter al Electronic Arts

0
119

Best Distribution, Diverta şi ESL România provoacă la luptă! Mai exact este vorba despre lansarea oficială a Battlefield 3. Evenimentul de lansare este are loc vineri, 28 octombrie, în Diverta Bucuresti Mall din Calea Vitan 55-59, începând cu orele 15:00.

Vânzătorii lui Battlefield 3 declară că „jocul video folosește noul motor grafic Frostbite 2, oferind o grafică incredibilă, spații largi deschise, distrugeri masive, sunet dinamic și animații foarte reale” Misiunile din BATTLEFIELD 3 „te vor duce în locații precum Paris, Teheran și New York. Te va înspăimânta ploaia de gloanțe, îți vei târî inamicii într-o zonă sigură și vei încerca să supraviețuiești” spun creatorii jocului video.

Experiența online devine și mai interesantă odată cu introducerea avioanelor de luptă, pe lângă alte vehicule de apă și teren. Elementele solicitate de fani sunt aici: poziția prone, ideală pentru lunetiști și suport pentru 64 de jucători pentru PC.

Aflăm că „te vei lupta în zone neașteptate din SUA, Orientul Mijlociu și Europa – străzi claustrofobice, zone metropolitane și spații foarte largi, perfect pentru lupta cu vehicule”.

Cei dornici să se înscrie la concursul cu premii ce se va desfaşura pe sisteme PC oferite de GIGABYTE România trebuie să intre pe site-ul ESL Romania: click aici.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *