Apa Calipso caută specialiști în departamentele Tehnic, Producție și Livrări

0
341

Producătorul apei naturale de izvor Calipso, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața românească de profil, intenționează să angajeze în perioada următoare mai mulți specialiști din domeniile Tehnic, Producție și Livrări ca urmare a proiectelor de dezvoltare în curs.

Printre posturile disponibile în cadrul companiei, se numără electrician, mecanic, matrițer și inginer în cadrul departamentului Tehnic, în timp ce pentru departamentul Producție, firma dorește să angajeze specialist siropărie, operator îmbuteliere, șef tură îmbuteliere. În plus, firma își propune să angajeze un specialist livrări și un încărcător/descărcător

Povestea apei naturale de izvor din Codrii Vlăsiei

Înființată în 1991, Apa Calipso are în prezent peste 140 de angajați, încheind anul trecut cu o cifră de afaceri de aproximativ 45 de milioane de lei. Valoarea totală a investițiilor în producție se ridică la 12 milioane de euro, compania din Codrii Vlăsiei anticipând o capacitate de livrare de 25 de milioane l de apă lunar pentru anul în curs și o creștere cu 50% a vânzărilor produselor din portofoliu. Apa naturală de izvor Calipso livrează produse marilor lanțuri de supermarketuri și hipermarketuri din toată țara, urmând să își extindă, în următorul an, și portofoliul de clienți.

Pentru o descriere amănunțită puteți consulta pagina de facebook Jobs Apa Calipso (https://www.facebook.com/ApaCalipsoJobs/?fref=ts).

CV-urile sunt așteptate cu interes la adresa office@apacalipso.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *