NEXIA International – membra in Forum of Firms

0
284

Forum of Firms este un fel de Hall of Fame al firmelor de consultanta si audit la nivel mondial. Reteaua NEXIA International a devenit membru în acest organism international, care certifica faptul ca serviciile oferite au un standard de calitate conform cu toate normele si procedurile din zona fiscala, audit si contabilitate acceptate de institutiile profesionale internationale.

Mai pe intelesul tuturor: daca esti companie de consultanta si doresti sa faci un audit la un proiect gestionat sau finantat de o institutie ca Banca Mondiala, automat ti se cere si un certificat de buna purtare de Forum of Firms. Daca esti membru in Forum of Firms inseamna ca indeplinesti cele mai inalte standarde de calitate a serviciilor si poti realiza audituri transnationale.

Mai jos este comunicatul oficial al NEXIA:

Rețeaua globală de consultanță NEXIA Internațional a devenit membră în organismul internațional profesional Forum of Firms.

Forum of Firms este o asociație a rețelelor internaționale de consultanță care își propune să promoveze cele mai înalte standarde profesionale în domeniul fiscal și al practicilor de audit armonizate nivel mondial.

Acceptarea statutului de membru al NEXIA în Forum of Firms reprezintă o certificare a standardului profesional și procedurilor de lucru ale rețelei, care sunt în concordanță cu Standardul Internațional de Control al Calității emis International Auditing and Assurance Standards Board (IAASB). De asemenea, membrii Forum of Firms sunt confirmați de asociație în implementarea în auditurile transnaționale a politicilor și metodologiilor care sunt în concordanță cu Standardele Internaționale de Audit – ISA (International Standards on Auditing), Codul de Internațional de Etică al IESBA (International Ethics Standards Board for Accountants).

În România NEXIA Internațional este prezentă din anul 2005, prin afilierea la rețea a companiei românești CRG NEXIA care oferă servicii de audit financiar, servicii conexe, contabilitate, consultanță fiscală și de afaceri. Tot în 2005 rețelei NEXIA s-a afiliat și casa de avocatură Cunescu, Balaciu și Asociații, care acoperă zona de consultanță legală. “Pentru noi, apartenența de la Forum of  Firms reprezintă încă o certificare standardelor profesionale pe care ni le-am asumat ca membri NEXIA Internațional. Cartea de vizită pe care ne-o oferă statutul de membru în Forum of Firms ne permite să accesam practic orice proiect internațional și local din zona de audit”, declară Luminița Ristea, partener CRG NEXIA.

În urmă cu o lună, membrii din România ai rețelei NEXIA au anunțat consolidarea pe piața locală prin asocierea dintre CRG NEXIA și compania Group Expert Consulting.

Mai multe despre Asociația Forum of Firms puteti afla la adresa de mai jos:

www.forumoffirms.org

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *