Cel mai important OUTLET de materiale electrice din România se inaugurează în Popeşti Leordeni

0
248

Societatea ARHIMEDE IMPORT-EXPORT, lider național al pieței de iluminat și parte a Grupului de firme MENATWORK (important producător și distribuitor pentru materiale de construcții), deschide astăzi cel mai important OUTLET din România dedicat materialelor electrice și soluțiilor pentru iluminat: OUTLET MATERIALE ELECTRICE.

Situat la ieșirea din Popești Leordeni, pe Șoseaua de Centură, nr. 103 (în incinta parcului industrial MENATWORK), OUTLET MATERIALE ELECTRICE se întinde pe o suprafaţă de 1000 mp și propune publicului o gamă variată de produse, cu peste 2000 de articole. Accesibile, economice din punct de vedere al consumului de energie electrică şi performante în materie de funcționare, toate aceste produse îndeplinesc standardele internaționale de calitate, securitate și conformitate.

„Ideea OUTLET-ului, vine pe fondul scăderii puterii de cumpărare, fiind astfel atenți la nevoile mereu crescânde ale clienților noștri și la exigențele pieții, în general. Ne dorim să venim în întâmpinarea electricienilor, instalatorilor, revânzătorilor, agenților comerciali specializați, dar și a consumatorilor finali, atât cu produse tehnice și specializate (de exemplu: iluminatul obiectelor sensibile la lumină ori căldură din muzee, magazine, vitrine etc), cât și cu mărfuri de larg consum, la prețuri cu reduceri ce pot să ajungă și până la 70%. Acest OUTLET este o platformă atipică de comerț, datorită faptului că funcționarea sa, nu se aseamănă cu cea a magazinelor de tip do-it-yourself, în care individul merge la raft și se auto-servește. La noi, clienții au oportunitatea să beneficieze de consilierea directă a specialiștilor comerciali, pentru ca în final să facă cele mai bune alegeri, în cel mai scurt timp și la cele mai potrivite costuri. Pe palierul ineditului sunt configurate corpurile de iluminat cu surse LED, capabile să creeze efecte dinamice prin combinarea, intercalarea și schimbarea culorilor, destinate aplicațiilor de înfrumusețare a clădirilor publice, parcurilor, orașelor, dar și la iluminarea magazinelor, restaurantelor, birourilor, locuințelor”, declară Corina Tudoroiu, director de Marketing Grup Menatwork.

OUTLET MATERIALE ELECTRICE este conceput ca un centru dedicat sectorului electric și iluminatului, complet echipat cu articole și soluții de calitate, fabricate de mari producători internaționali, precum:  VIMAR, PHILIPS, OSRAM, LANZINI, QUATTROBI, VOSSLOH-SCHWABE, ARNOCANALI, NEMO, ALMALUX, LUMEN ARTE, FAEL LUCE, ELEMATIC, MARLANVIL, PERFORMANCE in LIGHTING, PRISMA, SBP, ABB, AEG, AROS, MARCUCCI etc.

Din OUTLET MATERIALE ELECTRICE se pot achiziționa spoturi, plafoniere, lămpi, proiectoare, stâlpi ornamentali, becuri și accesorii, soluții pentru iluminatul rezidențial, comercial, stradal, industrial, public și de birouri, atât cu tehnologie tradițională, cât și cu tehnologie LED. În completare sunt disponibile accesorii electrice, tablouri și aparataj electric, cabluri, prelungitoare, sisteme de interfonie, videointerfonie și control-acces, plus multe alte sute de produse necesare uzului casnic și profesional.

Contact OUTLET MATERIALE ELECTRICE:

Informații suplimentare referitoare la OUTLET MATERIALE ELECTRICE sunt disponibile la directorul de marketing: Corina Tudoroiu (0728 290 970; 021.52.86.255; corina.tudoroiu@menatwork.ro)

Program de lucru: de Luni până Vineri, de la 09:00 la 17:00.

Internet: outlet.electrice@menatwork.ro, www.eMenatwork.ro, www.menatwork.ro. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *