LEM’S îşi completează gama de produse cu perne, pilote și protecții de saltele fabricate în România

1
503

Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel naţional, include începând cu această lună în oferta de produse colecția de așternuturi „lems bedding collection”. Noua colecție constă într-o gamă variată de pilote, perne și protecții pentru saltele, toate fabricate în România sub brand-ul Green Future.   

Lems bedding collection1Investiţia necesară pentru implementarea noii game de produse se ridică la peste 1.100.000 lei. Aceasta constă în amenajarea magazinelor LEM’S desemnate cu standuri speciale pentru colecția de așternuturi, traininguri pentru angajați şi investiţia în marketing. Proiectul va fi implementat până la sfârșitul anului în peste 65 magazine din toată țara. Principalele orașe în care se găsește deja colecția sunt: București, Ploiești, Giurgiu, Botoșani, Iași, Buzău, Alba Iulia, Oradea, Târgu Jiu, Craiova, Brașov, Focșani, Tecuci, etc.

„Procesul de îmbunătățire și dezvoltare de noi produse, conform nevoilor și gusturilor românilor, identificate în urma unei cercetări de piață amănunțite, face parte din strategia de dezvoltare LEM’S” declară Adrian Rizea, director comercial LEM’S.

După ce compania a lansat anul trecut colecția de saltele realizate cu tehnologie de ultimă generație, destinate unui somn sănătos, colecția de așternuturi vine în completarea gamei de produse destinate somnului.

Lems bedding_collection”În urma experienței acumulate și a numeroaselor studii realizate la nivelul magazinelor LEM’S, am constatat că era nevoie de această completare a gamei de produse. Comportamentul consumatorului s-a schimbat radical în ultimii ani în ceea ce privește elementele esențiale destinate odihnei. Există cerere și o atenție sporită pentru produse de calitate care asigură un somn sănătos. Până la urmă, este un comportament normal, în condițiile în care ne petrecem o treime din viață dormind” declară Adrian Rizea.

„lems bedding collection” se adresează atât persoanelor cu venituri mici și medii cât și persoanelor cu venituri mari oferind peste 60 modele și dimensiuni de perne și pilote pentru toate buzunarele, gusturile și nevoile consumatorilor. Oferta magazinelor LEM’S include protecții de pat, perne și pilote fabricate din materiale naturale, ca puful și pana de gâscă, bambusul sau lâna, care mențin temperatura corpului, permit evaporarea rapidă a transpirației și sunt anti-alergice și anti-acarieni dar și înlocuitori sintetici ca nanofibra și vata siliconică. Toate produsele din ”lems bedding collection” sunt fabricate 100% în România. Producătorul oferă o garanție de până la 8 ani pentru aceste produse, o premieră la noi în țară.

Lem's Bucuresti Bucur Obor (56)”Strategia LEM’S prevede un sistem complet de produse. Cifrele ne arată că aproximativ 90% din cei care vin într-un magazin LEM’S achiziționează patul împreună cu salteaua, iar peste 50% din acesția își doresc și așternuturi” declară Adrian Rizea.

Despre Lemet

Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine LEM’S pentru desfacerea produselor sale. În prezent reţeaua LEM’S are cea mai mare acoperire la nivel naţional, peste 65.000 mp de retail amenajați în toate judeţele ţării la acelaşi standard. Atât în fabrica Lemet cât şi în reţeaua LEM’S activează peste 1.350 de angajaţi.

Fabrica Lemet din Câmpina a fost înfiinţată în 1991, în prezent halele de producţie acoperind o suprafaţă de peste 35.000 mp. Capacitatea actuală de prelucrare a Lemet este de aproximativ 1.200.000 de metri pătraţi de PAL pe an, pe poarta fabricii ieşind anual peste 360.000 de module de mobilă. Liniile de producţie sunt complet automatizate, bazându-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *