Blanche de Moi: Manifest pentru rochia alba!

Blanche de Moi este o mini colectie creata de KIKILOU in care sunt condensate elemente specifice stilului frantuzesc. Fulgii, pasmanteriile crosetate, volanele si paietele, realizate manual si aplicate pe croieli simple, atrag atentia si dau unicitate fiecarei piese.

Cu un aer relaxat si elegant, rochiile Blanche de Moi sunt versatile, o declaratie de stil si nu o atitudine prudenta.

Blanche-de-Moi_KIKILOU

 

Se vorbeste mult despre little black dress si putine femei se gandesc la rochia alba ca la o alternativa mult mai creativa, asa ca am vrut sa arat ca rochia alba, simpla, are la fel de multa personalitate, si un aer mult mai chic” declara Catalina Dumitrescu, Fashion Designer KIKILOU.

Intreaga colectie Blanche de Moi are un aer fresh, fara acrobatii si excese stilistice. Rochiile sunt fluide, realizate din tafta de matase, voal de matase si tulle, cu elemente create manual, din margele, paiete sau broderie. Detaliile sunt concentrate in jurul taliei, pe care o pun in valoare, sau in partea superioara a rochiei, prin aplicatii cusute manual.

Blanche de Moi este despre eleganta fara efort. Femeile care poarta aceste rochii sunt naturale, autentice, ca Alba ca Zapada urbana, intr-un basm contemporan. Nu s-ar opri niciodata sa muste dintr-un mar rosu, doar pentru ca le-ar putea strica rujul. Zambesc mult, sunt pozitive, emana buna dispozitie”adauga Catalina Dumitrescu.

Blanche-de-Moi_KIKILOU_2

 

Rochiile din Blanche de Moi sunt discrete, dar in acelasi timp imposibil de ignorat. Atrag atentia indiferent de ocazie si se ramarca prin eleganta pe care o da simplitatea, accentuata de detalii manufacturate cu atentie si materiale naturale.

M-a inspirat ingeniozitatea frantuzoaicelor, care indiferent ce poarta, par ca se simt foarte confortabil cu alegerea lor, arata sofisticat si relaxat in acelasi timp. Cred ca acel je ne sais quoi de care vorbeste toata lumea este de fapt un ingredient cunoscut, pe care l-am captat in rochiile mele din Blanche de Moi: forma simpla, detalii cochete”.

Blanche-de-Moi_KIKILOU_1

 

You may also like...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *