Petreceri corporate neplictisitoare cu Wildescapes

0
279

Wildescapes lanseaza programul neplictisitor pentru petreceri corporate de Craciun “Dubla Degustare cu Muzica”

Wildescapes, compania de organizare de evenimente care a reinventat conceptul de teambuilding in aer liber printr-o abordare off-road, lanseaza pentru iarna 2013 un program spectaculos pentru petreceri de Craciun.

“Dubla Degustare cu Muzica” este un concept de petrecere de Craciun destinat unui numar de maximum 50 persoane, care se concentreaza pe rafinarea simturilor prin degustari atipite, de whisky si miere, si karaoke la chitara rece.wildescapes

Degustare de whisky single malt & degustare de miere naturala

Invitatii vor participa la doua degustari inedite, in care vor fi introdusi in lumea whisky-ului scotian si respectiv indulciti cu sortimente de miere naturala cu o savoare tipica.

Degustarea de whisky este coordonata de Mircea Panaitescu, Brand Ambassador Johnnie Walker si autor al multor sesiuni de degustari si mentoring pentru whisky-ul scotian. Dupa o scurta introducere in lumea whiskiului scotian, invitatii degusta 5 whisky-uri de tip single malt: Glenfiddich, Cardhu/Ardbe, Glenlivet, Laphroaig, Johnnie Walker Black Label.echipa Wildescapes

Fiecare mostra este servita in pahar de degustare special de tip lalea, iar intre probe participantii servesc saratele si bucatele de mar pentru neutralizarea aromelor mostrei precedente.

Degustarea de miere este coordonata de Doru Panaitescu, proprietar Afterhours.ro si pasionat de miere si produse apicole. Vor fi gustate 10 varietati de miere naturala de albine, din care opt din Romania, una din Sicilia si una din Grecia.

In final, va fi oferita o mostra surpriza, iar cei ce vor ghici mostra vor primi un cadou consistent: un set de 6 varietati de miere.

Karaoke unplugged

Dupa incheierea sesiunilor de degustare, participantii vor canta acompaniati de chitara si diverse instrumente de percutie alaturi de cei doi maestrii de ceremonie.

Dintr-un repertoriu bogat, de peste 100 melodii, invitatii vor putea alege piesele preferate, ale caror versuri le vor fi accesibile pe telefoanele mobile.

Momentul de karaoke uplugged continua pana tarziu, pana la ultimul doritor care se inscrie la cantare.

La finalul serii, toti participantii vor primi cadouri de Craciun, in contextul celor doua degustari, din partea firmei, astfel rezolvandu-se usor problema cadourilor pentru angajati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *