Cele mai vandute aranjamente de flori in 2013. Trandafirii sunt prezenti in toate.

0
350

Floria.ro, floraria online numarul 1 in Romania, anunta Top 5 cele mai vandute aranjamente de flori in 2013 si top 5 cele mai vandute aranjamente in luna in care se celebreaza iubirea, februarie.

Infografic Floria_ Cele mai vandute flori

Cel mai vandut aranjament in 2013 este “Pasiune Inocenta”, care contine 11 fire de flori viu colorate – 3 gerbera roz, 2 crizanteme roz, 3 trandafiri roz, 3 alstroemeria roz. Aranjamentul care ocupa locul II in topul vanzarilor la Floria.ro este Esti adorabila!”, urmat de “Vise colorate.

“In mod surprinzator, anul trecut cele mai populare aranjamente au fost foarte colorate, cu mult roz. Este o noutate in raport cu anii trecuti, cand romanii au preferat aranjamentele cu rosu si alb” declara Aura Caraman, Director Executiv Zurich Broker, compania care detine Floria.ro.

Top 5 cele mai vandute buchete in 2013 pe Floria.ro:

  1. Pasiune inocenta –pret 133 lei
  2. Esti adorabila –pret 223 lei
  3. Vise colorate –pret 217 lei
  4. Noapte de toamna –pret 179 lei
  5. Speranta –pret 238 lei

In lunile februarie si martie, sunt cautate in principal aranjamentele speciale cu trandafiri rosii sau roz, care transmit un mesaj de dragoste.

  1. Speranta –pret 238 lei
  2. 31 trandafiri in forma de inima –459 lei
  3. Te ador -182 lei
  4. Minune -252 lei
  5. Cucereste-o -999 lei

Toate buchetele prezente in topurile realizate includ trandafiri, rosii sau roz.

Pasiunea romanilor pentru trandafiri este cunoscuta in Romania, avand in vedere ca barbatii romani cumpara in procent de 90% buchete de trandafiri sau care includ trandafiri. Ca o diferenta fata de anii trecuti, in 2013 in top au intrat buchete care, desi contin trandafiri sau miniroze, imbina si o diversitate de alte flori: ohidee, gerbera, crizanteme, irisi sau lalele. Asa cum reiese din vanzari, culoarea iubirii ramane rosu, iar pentru surprize, rozul” adauga Aura Caraman.

Valoarea medie a unui buchet comandat pe Floria.ro in 2013 s-a mentinut la nivelul mediu inregistrat in 2012, 200 lei.

“De la an la an, romanii sunt mai dispusi sa plateasca pentru un buchet de flori de calitate creat si oferit intr-un mod profesionist. De aceea incep sa se orienteze catre florariile online care pastreaza florile in conditii optime, astfel incat ele sa reziste timp indelungat, cum este si normal atunci cand oferi un buchet de flori. E foarte trist sa primesti flori si in 2 ore sa se ofileasca, dar cand florile sunt de calitate, ca cele cu care lucram noi, acestea rezista zile intregi” mai spune Aura Caraman.

Despre Floria.ro

Floria.ro, afacerea care conduce în topul vanzărilor online de flori, împlineşte anul acesta 4 ani de existență. Floria.ro a căștigat de două ori titlul “Florăria Anului” la Gala Premiilor eCommerce (2010 si 2013), dar şi peste 30.000 de clienţi mulţumiţi.

Începând din 2010, Floria.ro este marcă atestată Trusted.ro si din 2013 devine prima florărie din România care creează buchete și colecții unice, în acord cu tendinţele internaţionale din modă. Floria livrează flori și buchete în toată lumea și, în peste 70 de orașe din România, oferă transport gratuit și livrare în 2 ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *