Angajat la stat? Gata cu masina de lux la poarta!

Mie nu mi-e clar cam ce inseamna o revelatie. Daca tine de Dumnezeu sau poate sa tina si de cotidian. Ce vreau sa spun e ca eu am avut un gand care poate sa tina loc de revelatie. Gandul pe care l-am avut este in legatura cu masinile scumpe ca care le cumpara alesii din Romania, ca masini ale institutiilor platite de noi, adica de romani. Intra aici si masinile companiilor care apartin statului.

Dacia-DusterMa gandeam la CFR Marfa sau CFR Calatori! De exemplu, o companie care pierde zeci de milioane de euro are la usa masini de zeci de mii de euro. Suv-uri si limuzine. Pai, de ce o companie, o institutie sau o autoritate, cea a primului ministru sau a presedintelui, sa mearga in masini atat de scumpe, cand grosul romanilor, pulimea, e asa saraca!?

Si ce e de facut? Pai, toti acesti domni sa mearga doar cu masini produse la noi si nu mai scumpe de, sa zicem, 20 de mii de euro. Adica ce, ii pica ouale lu’ Ponta, Hrebenciuc sau Udrea daca merge cu Ford B-Max sau cu Dacia Duster?

Ford-B-MaxPai, daca le pica, nu mi-e clar ce i-ar pica Udrei, poate i se lasa fundul, atunci sa mearga cu masina personala si sa si-o intretina in baza sumei acordate unei Dacia Duster sau unui Ford B-Max. Restul sa-l suporte ei/ea.

E drept ca nu stiu care e legislatia europeana in legatura cu aceste achizitii publice, dar ei ar putea gasi o portita, ca ei gasesc tot timpul portite sa supravietuiasca bine… Si vad dupa ceasurile, pantofii, masinile sau posetele lor ca supravietuiesc excelent!

You may also like...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *