Cazul lui Dorian Popa și dorgurile

0
192

Sindicaliștii din Poliție au publicat, duminică, un mesaj pe Facebook în care ironizează cazuri de corupție din IML, dar și cazul influencerului Dorian Popa, care ar fi fost prins la volan, vineri, sub influența canabisului. ”Probele biologice să nu fie afectate de cursul euro/ Aplicarea legii nu ține cont de brandul chiloților/ Să nu ne întâlnim cu Cheluțu la volan”, sunt câteva dintre replicile din postarea Sindicatului Europol pe rețeaua de socializare.

G4Media a arătat sâmbătă, citând surse, că Dorian Popa ar fi fost prins la volan sub influența canabisului. Constănțeanul în vârstă de 35 de ani ar fi condus îmbrăcat în lenjerie intimă. IPJ Ilfov a comunicat ulterior că vineri, la 21:15, un echipaj de la Rutieră a oprit în trafic, în localitatea Domnești, un bărbat care a ieșit pozitiv la substanțe psihoactive. Lui Dorian Popa i s-a deschis dosar penal pentru că ar fi condus sub influența canabisului, au mai arătat sursele G4Media.

Cum conducea Dorian masina

Sindicaliștii din Poliție au ironizat faptul că Dorian Popa își conducea Lamborghini în lenjerie intimă și au amintit de cazuri de corupție din structurile teritoriale ale Institutului de Medicină Legală:

  • ”(…) Reținerea permisului de conducere nu a fost operată de polițiștii rutieri pentru că Dorian Popa conducea un Lamborghini in chiloți, deși, fie vorba între noi, oricât de excentric ai fi, o astfel de mașină impune un anumit standard (…) Având în vedete ultimele cazuri de corupție documentate la nivelul unor structuri teritoriale de medicină legală, ne punem speranța ca rezultatul probelor biologice să nu fie afectate de cursul euro”, se arată în postarea de pe Facebook.

Europol a mai scris și despre câinele influencerului, Cheluțu, și și-a felicitat colegii de la Rutieră Ilfov în același registru:

  • ”(…) Sperăm că pe perioada suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice pentru Dorian Popa să nu cumva să ne întâlinim cu Cheluțu la volan. (…) Felicităm polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Ilfov care au demonstrat că aplicarea legii nu ține cont nici de marca autoturismului, nici de statului social și nici de brand-ul chiloților pe care îi poartă ocupantul”, a încheiat Sindicatul Europol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *