Jazzappella springtime

0
278

Saptamana buna se cunoaste de luni iar un weekend  perfect de vineri. Asa ca Jazzappella te invita, vineri, 7 martie, ora 21.00, in Club Puzzle la un concert de jazz a cappella, sub semnul improvizatiei si armonie vocale.

jaza

 

Cei cinci membrii ai grupului (Elena MoroşanuAna-Cristina Leonte, Ana Bancescu, András Zoltán si Bogdan Tudor) au pregatit un repertoriu variat si piese cu care au facut furori in concertele de anul trecut: Under pressure, Chanson d’amour, La vie en rose si lista continua.

Dupa ce au fost invitati sa cante pe scenele catorva dintre cele mai importante festivauri de jazz din Romania, Festivalul de Jazz de la Timisoara sau Satu Mare, in Piata Festrivalului “George Enescu” cu ocazia zilelor Radio Romania Muzical sau la Sala Radio împreună şi alături de Big Bandul Radio, Jazzappella te invita sa iei parte la un concert cu repertoriu de jazz clasic si contemporan, alcătuit din piese standard si compozitii proprii, dar si cu adaptari dupa hit-uri pop, sansonete sau teme celebre din filme de desene animate.

Pretul biletului este 25 lei.

Te asteptam vineri, la Club Puzzle, de la ora 21.00, pentru o seara speciala de jazz a cappella!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *