Tinerețe fără bătrânețe. Un medic român a găsit soluția.

0
289

Întotdeauna am spus că noi românii suntem o națiune aparte. Suntem un amestec perfect de genialitate și ignoranță.

Astăzi am sa vorbesc despre genialitate. Îmi place lumea în care intru în fiecare zi. Oamenii lângă care am șansa să-mi trăiesc viața au preocupări multiple, realizări și experiențe speciale.  Oamenii aceștia deosebiți de lângă noi dăruiesc, la un moment dat, o parte din realizările și descoperirile lor umanității. Un astfel de om este doctorul Bogdan Vlădilă.

imagesZJQUK2JX

Doctorul Bogdan Vlădilă este medic specialist în stomatologie și în urmă cu câțiva ani a coordonat o ampla cercetare in Romania și Franța, asupra metodelor de vindecare a parodontopatiei. Aceasta este o boală a țesuturilor din jurul dinților, cunoscută popular ca “parodontoză”. Multă lume suferă de această afecțiune. În mod cu totul surprinzător medicina modernă nu are soluții definitive pentru vindecarea acestei boli. Cercetările medicului român au stabilit că țesuturile răspund în mod pozitiv la anumiți stimuli electromagnetici de frecvență controlată. Practic sub influența acestor stimuli  procesul de proliferare a celulelor progenitoare, celule similare celulelor stem, se intensifică. Cercetarea a avut ca finalitate un brevet de invenție și rezultatul a fost un aparat medical nou aprobat de Ministerul Sănătății (marcat CE, adica este un produs conform cu legislația europeană).

cum-functioneaza1

Procesele celulare din gingie si piele sunt asemănătoare și medicul despre care vă vorbesc a luat legătura cu o echipă de reputați medici dermatologi, care au extins cercetările și în această direcție a eliminării semnelor de îmbătrânire a pielii. În acest mod s-a descoperit că efectul acestui câmp electromagnetic asupra pielii este tot unul regenerator. Datorită rezultatelor obținute, dispozitivul domnului Vlădilă a ajuns să fie folosit în clinici de cosmetică și estetică din România, Franța, Italia și Spania.

De fapt ce tratează acest câmp electromagnetic? Vindecă în special ridurile și vergeturile. Aceste apariții pe piele sunt un motiv de îngrijorare pentru tot mai multe femei. Cele mai multe dintre ele încearcă să le elimine sau să le încetinească evoluția folosind creme speciale. Din păcate, cremele acționează doar la suprafața pielii, în stratul superficial numit epidermă. Electronic Doctor emite unde electromagnetice, acestea pătrund în dermă, stratul în care se găsesc leziunile responsabile atât de riduri cât și de vergeturi, și aceasta se regenerează datorită înmulțirii celulelor progenitoare.

Majoritatea soluțiilor de îndepărtare a ridurilor și vergeturilor, fie că vorbim de creme sau de intervenții chirurgicale, încearcă doar o rezolvare temporară, nu se adresează cauzelor acestora. Ridurile și vergeturile apar datorită diferenței mari dintre rata de distrucție și rata de înmulțire a celulelor din stratul profund al pielii. Electronic Doctor permite accelerarea într-un mod non-invaziv a procesului natural de regenerare a celulelor din dermă. Celulele care apar în urma acestui tip de terapie electromagnetică vor sintetiza colagen și elastină, substanțe proteice esențiale în menținerea fermității si elasticității pielii.

Un avantaj important al acestui tip de terapie este că nu implică folosirea nici unei substanțe străine organismului. Astfel se evită declanșarea reacției imune care apare după majoritatea tratamentelor pentru riduri și vergeturi. Electronic Doctor generează celule care secretă în mod natural colagen și elastină. Chiar dacă volumul acestora va fi mult mai mare decât cel normal nu va apărea reacția imună deoarece ele au fost secretate încet, într-un ritm natural de către propriile celule, care sunt în număr mai mare. Toate celelalte metode introduc un volum mare de substanțe într-un timp foarte scurt ceea ce declanșează reacția imună a organismului. Așa se produce apariția macrofagelor care vor mânca neselectiv atât celulele introduse prin injectare cât și celulele naturale din jur. După injectări repetate se constată în majoritatea cazurilor dispariția celulelor naturale în zonele vizate. În plus, pielea va sta bombată doar dacă se vor reface reinjectări de substanțe. Când se renunță la aceste injectări are loc un colaps masiv cu dificultăți de reparare deoarece nu mai există deloc celule pentru proliferare (acestea au fost mâncate de macrofage).

În cazul folosirii unui tratament cu Electronic Doctor, aceste reacții nu se mai declanșează ceea ce recomandă folosirea lui atât pentru tratarea ridurilor și vergeturilor și pentru menținerea rezultatelor obținute cât și în scop preventiv.

Acest aparat mai este folosit și pentru a accelera regenerarea părului, atât la femei cât și la bărbați. Unde electromagnetice ale dispozitivului au efect benefic asupra celulelor care susțin creșterea părului și reglează activitatea glandelor sebacee. Stoparea căderii excesive se obține după numai câteva ședințe. Totuși, pentru creșterea părului în zonele în care calviția este deja instalată este nevoie de 20-30 de ședințe, rezultatele fiind vizibile după 2 luni.

În concluzie, aparatul Electronic Doctor tratează cu ușurință ridurile, vergeturile, cearcănele și calviția. Utilizarea lui poate schimba pentru totdeauna raportul de forțe pe piața cosmeticelor.

Te-ai gândit vreodată că îmbătrânirea pielii poate fi stopată?! Doctorul Bogdan Vlădilă ne răspunde senin ca DA.

Autor: Sorina Limișcă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *