Floria.ro preia si astazi, de 8 Martie, comenzi de flori cu livrare in toata tara

0
121

Floria.ro, cea mai mare florarie online din Romania, este singurul jucator important din industrie care ramane si astazi alaturi de romanii care vor sa ofere flori femeilor din viata lor.

Datorita pregatirii logistice si retelei puternice de peste 100 de parteneri din tara, Floria.ro preia in continuare comenzi cu livrare pe 8 martie, in intreaga tara.

Pe ultima suta de metri

Desi multi barbati au comandat inca de saptamana trecuta buchete de flori cu livrare pe 8 Martie, nu sunt putini cei care comanda pe ultima suta de metri, cu speranta ca florile vor ajunge la timp.

 

Suntem pregatiti logistic si probabil de aceea am ramas singurii care preluam comenzi si astazi. Multe alte florarii au inchis comenzile inca de ieri, dar pentru noi este important sa fim operativi cand are clientul mai mare nevoie de noi.  Daca a lasat pe ultima zi comanda florilor cu livrare astazi… il scoatem din incurcatura” declara Aura Caraman, Director Operational Zurich Broker, compania care detine Floria.ro.

 Zeci de comenzi noi in fiecare ora

Barbatii care isi doresc sa trimita flori doamnelor si domnisoarelor astazi, dar care nu au comandat din timp, pot realiza comenzile prin site-ul www.floria.ro sau apeland la numarul unic pentru comanda flori, *9595.

“Azi noapte au fost preluate cateva sute de comenzi noi, iar incepand cu ora 8, telefoanele la numarul nostru unic pentru comanda flori, *9595 au inceput sa sune intens. Procesam cateva zeci de comenzi noi in fiecare ora, cu livrare in Bucuresti sau in tara” adauga Aura Caraman.

Despre Floria.ro

Floria.ro, afacerea care conduce în topul vanzărilor online de flori, împlineşte anul acesta 4 ani de existență. Floria.ro a căștigat de două ori titlul “Florăria Anului” la Gala Premiilor eCommerce (2010 si 2013), dar şi peste 30.000 de clienţi mulţumiţi.

Începând din 2010, Floria.ro este marcă atestată Trusted.ro si din 2013 devine prima florărie din România care creează buchete și colecții unice, în acord cu tendinţele internaţionale din modă. Floria livrează flori și buchete în toată lumea și, în peste 70 de orașe din România, oferă transport gratuit și livrare în 2 ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *