5 milioane de euro din vânzarea online de materiale de construcții

0
239

Depozit-Online.ro, cel mai mare retailer online specializat pe materiale de constructii a incheiat 2013 cu un rulaj de peste 5 mil de euro. In urmatorii 3 ani targetul este de 20 mil de euro.

„Am demarat afacerea Depozit-Online.ro in 2009 pentru ca am vazut oportunitate pe aceasta nisa. Nu exista nici un magazin online de materiale de constructii. Nisa la vremea respectiva, dar in urmatorii ani a devenit un segment important al vanzarii de materiale de constructii. Acum, din informatiile noastre, toti arhitectii, toate persoanele care doresc sa se informeze in acest domeniu, intra la noi pe site si gasesc informatii despre pret, detalii si fise tehnice sau tutoriale despre peste 25.000 de produse” declara Adrian Popa, Manager Depozit-Online.ro.

S

Depozit-online a crescut de la an la an cu mai bine de 100 de procente. „Nu exista domeniu de business in prezent care sa poata oferi o asemenea rata de crestere. Evident, nu e asa de simplu, cresterea se intampla in urma unei strategii care cuprinde folosirea unei game diversificate de tool-uri de marketing si vanzari. Este un business complex care isi poate pastra rata de crestere si in urmatorii ani” declara Adrian Popa.

Pentru a sustine cresterea de anul acesta, avem nevoie de capital de lucru.

„Suntem in discutii cu mai multe banci pentru cresterea investitiilor in vederea sustinerii dezvoltarii afacerii, dar nu excludem nici gasirea unui partener strategic din industrie sau investitor. Sigur, cresterile anuale al Depozit-Online nu au trecut neobservate de producatori sau chiar de lanturi de DIY, am avut discutii in acest sens, insa cautam stabilitate mai ales pentru extindere pe orizontala la nivel national” declara Adrian Popa.

Ce vinde Depozit-Online.ro

Cele mai importante game de produse sunt: materialele grele (fier, caramida, bca, ciment, tencuieli), finisajele (adezivi, polistiren, vopseluri, gipscarton, profile, vata minerala), instalatiile, acoperisurile, sculele si uneltele.

Depozit-Online vinde in toata tara, dar cele mai mari cifre vin din Bucuresti, Ilfov, iar pe locurile urmatoare se afla judetele limitrofe Ilfovului si zona de Sud a Moldovei, Oltenia si Dobrogea.

Investitiile in Depozit-Online sunt constante. De la demararea afacerii au fost investiti de aproximativ 1,5 milioane euro. „Acum avem un parc auto propriu de 15 camioane si autoutilitare cu care livram marfa, stoc permanent pentru peste 3.500 de repere, de minim 0,5 milioane euro, iar consumatorul are la dispozitie un call center de 10 consultanti pentru orice relatie si informatie de care are nevoie” declara Adrian Popa.

Pret bun si consultanta telefonica

Depozit-Online vinde gratie pretului bun, consultantei telefonice si prin email gratuita, posibilitati nelimitate de plata: cu cardul online, POS mobil, in rate cu cardul, OP, cash la livrare, cadouri in functie de valoarea comenzii, discounturi personalizate in functie de valoarea comenzilor si vechimea clientului, posibilitatea de a livra mix de produse. „Acum avem peste 25.000 repere ofertate, livrare rapida in santier, de cele mai multe ori gratuita, sigur, in functie de valoarea comenziilor” sugereaza Adrian Popa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *