Prima scoala de dans internationala Arthur Murray s-a deschis in Bucuresti

0
235

Sambata, 5 aprilie, a avut loc deschiderea oficiala a primului studio de dans Arthur Murray din Romania, in cadrul unui eveniment spectaculos in care dansul a fost imbinat cu socializarea si buna dispozitie.

La eveniment au participat persoane publice, vedete din media si showbiz, reprezentanti ai Ambasadei SUA, Presedintele Arthur Murray International, alaturi de reprezentantii Arthur Murray Romania si primii clienti ai scolii.

Evenimentul, ce a avut loc la studioul de dans Arthur Murray din Bucuresti, str. Nicolae Caramfil nr. 87, a marcat adaugarea Romaniei pe harta celor 23 de tari in care brandul Arthur Murray era prezent si reprezinta un moment istoric pentru brandul cu o istorie de peste 102 ani.

Spectacolul de dans care a uimit invitatii la eveniment a cuprins momente de dans popular, urmate de un tango in care si-a facut aparitia Dracula, care a facut victime in randul dansatorilor. Dupa ce au fost muscate de vampirul simbol national, victimele s-au trezit la viata si au reprodus dansul din videoclipul piesei Thriller a lui Michael Jackson.

Arthur Murray din Bucuresti este un spatiu premium, pentru oameni care isi doresc sa invete sa danseze intr-un mod distractiv, rapid si usor. Sistemul Arthur Murray este unic in lume si recunoscut pentru capacitatea sa de a face dansul placut, o forma de relaxare si sursa de buna dispozitie si socializare.

Arthur Murray este cea mai extinsa retea de studouri de dans din lume, ai carei instructori se bucura de recunoastere nu doar prin premii in concursurile internationale de dans, ci si pe platourile de filmare, acestia semnand coregrafii celebre precum cele din Dirty Dancing, Scent of a Woman sau Beauty and the Beast.

_Dracula Tango Arthur Murray

_Instructori Arthur Murray

Echipa Arthur Murray

Dana Savuica si Lucian Stanila (Arthur Murray)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *