500 pre-signup-uri după prima zi -Retargeting la WebIT

Retargeting.ro, soluția românească de personalizare a comunicării cu vizitatorii afacerilor de e-commerce, a inregistrat ieri, in prima zi a WebIT Congress, 500 pre-signup-uri cu companii și proiecte din toata Europa.

Prezent la WebIT Congress 2014 Istanbul în calitate de proiect semi-finalist, Retargeting.ro a atras atenția a 9 din 10 persoane cărora a fost prezentat de către cei doi acționari, Mugur Frunzetti și Rareș Bănescu.

Trebuie să recunosc că mă așteptam ca Retargeting.ro să atragă atenția și să fie unul dintre proiectele care atrag vizitatorii, însă feedback-ul este mai bun și interesul mai mare decât speram. Dintre cei cărora le-am prezentat soluția, 90% și-au manifestat deja interesul de a colabora și a implementa Retargeting și au realizat pre-signup” –spune Mugur Frunzetti, acționar Retargeting.ro.

Pentru 2 octombrie, cea de-a doua zi a congresului WebIT, acționarii Retargeting.ro estimează un număr cel puțin egal de pre-signup-uri și semnarea sau avansarea discuțiilor cu cel puțin 10 clienți.

Rares Banescu copy

“WebIT este prima expunere a Retargeting.ro în cadrul unei conferințe de online de asemenea amploare, iar faptul că ne-au votat peste 1500 persoane ca să putem fi prezenți și să prezentăm Retargeting în fața unui public internațional ne bucură foarte mult. Dar dincolo de asta, reacția acestui public ne încurajeaza foarte mult, pentru că ne validează o dată în plus faptul că avem o soluție inteligentă, eficientă și utilă, așa cum am intenționat” –spune Rareș Bănescu, fondator Retargeting.ro.

 

Despre Retargeting.ro
Retargeting.ro este un start up românesc care propune magazinelor online o aplicație pentru optimizarea conversiei vânzărilor online prin personalizarea integrată a mesajelor transmise de site către vizitatori.

Retargeting.ro este înființat de Rareș Bănescu, expert în dezvoltare de produse online cu experiență de peste 7 ani. Din 2014, în acționariatul Retargeting.ro a intrat antreprenorul Mugur Frunzetti.

You may also like...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *