AdePlast aduce fanii la tragerea la sorţi pentru optimile de finală ale Cupei Ligii AdePlast

Marti, 18 august va avea loc tragerea la sorţi a celor 6 meciuri din optimile de finală ale Cupei Ligii AdePlast ediţia 2015/2016. La evenimentul desfăşurat la sediul LPF vor fi prezenţi atât reprezentanţi ai cluburilor din Liga I, cât şi câte un copil suporter al fiecărei echipe de fotbal, însoţit de unul dintre părinţi. Prezenţa în familie a suporterilor la tragerea la sorţi este o continuare firească a demersului iniţiat de LPF şi AdePlast cu ocazia finalei Cupei Ligii AdePlast din sezonul precedent. La finala desfăşurată în 20 mai pe Arena Naţională, suporterii au fost invitaţi alături de familie la meci, graţie biletului „Family PACK”, costul suplimentar fiind suportat de către AdePlast.

liga„Demersul început odată cu ediţia anterioară a Cupei Ligii, care a primit supranumele AdePlast, urmareşte readucerea fanilor pe stadioanele din România. Vrem ca sportul rege sa strângă în arenele din România suporteri de toate vârstele, inclusiv femei şi copii, care să se bucure de o competiţie cât mai spectaculoasă, iar violenţele de orice fel să fie străine acestui spaţiu competitiv. Acesta este motivul pentru care vom insista cu fiecare ocazie ca suporterii adevăraţi să fie prezenţi alături de echipele lor, chiar dacă vom cheltui mai mult decât am anticipat” declară Bogdan Pîrvu, CEO AdePlast.

AdePlast creşte la 400 de mii de euro premiul pentru câştigătoarea competiţiei

Parteneriatul dintre AdePlast şi LPF pentru Cupa Ligii continuă, conform contractului semnat anul trecut pe o durată de trei ani, iar câştigătoarea competiţiei va primi 400 de mii de euro, un premiu mai mare decât cel din sezonul trecut. Cupa Ligii AdePlast devine o competiţie de elită cu premii generoase, poate cele mai mari din intreg sportul românesc.  Pentru sezonul 2014/2015, AdePlast a alocat peste 500 de mii de euro, o sumă mai mare decât cea asumată. „Marea parte a sumei cu care va fi premiată câştigătoarea competiţiei de anul acesta nu este singura veste bună pentru echipe, jucători şi fani. Am pregatit o serie de surprize pentru fani şi suporterii adevaraţi, cei care vin la meciuri să se bucure de fotbal, sunt interesaţi de spectacol, performanţă şi fairplay” declară Bogdan Pîrvu.

Un loc de Europa League pentru câştigătoarea Cupei Ligii AdePlast

In plus, conducerea LPF face toate demersurile ca valoarea financiară a competitiei să fie dublată şi de cea sportivă. LPF doreşte ca unul dintre locurile alocate României în Europa League, să fie prin atribuit câştigătoarei competiţiei.

AdePlast este cel mai important jucător autohton din industria materialelor de construcţii şi a încheiat anult trecut cu o cifră de afaceri de peste 70 de milioane de euro. AdePlast produce mortare uscate, produse termoizolante, vopsele si tencuieli decorative, pe trei platforme industriale situate în Oradea, Ploieşti şi Roman.

AdePlast este cel mai important producător român materiale de construcţii cu trei platforme industriale situate în Oradea, Ploieşti şi Roman.
Oradea. Capacitatea de producție este de 250.000 de tone adezivi şi mortare uscate, 50.000 de tone de vopsea  şi tencuieli decorative pe an  şi 700.000 metri cubi de polistiren expandat (EPS), având inclusă și capacitatea de producție de polistiren grafitat în cobranding cu firma BASF.
Ploiești. Pe platforma industrială de la Ploieşti se află o fabrică de adezivi şi mortare uscate cu o capacitate de 450.000 de tone, o fabrică de polistiren expandat (EPS) de 1.050.000 de metri cubi, o line de producţie de polistiren grafitat de 150.000 de metri cub, la care se adaugă  fabrica de vopsea, tencuieli decorative şi lacuri şi emailuri pe bază de apă, cu capacitate de 50.000 tone pe an.
Roman. AdePlast deţine o zonă industrială care include o fabrică de adezivi şi mortare uscate cu o capacitate de 450.000 de tone şi  o linie de producţie de polistiren expandat cu o capacitate anuală de 700.000 de metri cubi. Astfel, Adeplast devine producătorul de termosistem numărul 1 din România, având toate materialele componente realizate în fabricile proprii.

You may also like...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *