Primăvara aprinde pasiunea: Lenjerie intimă sexy SevenSins.ro, acum pe eMAG

0
508

Din această primăvară, SevenSins.ro, magazinul online nr. 1 în vânzarea de lenjerie intimă provocatoare în România, își listează produsele în eMAG Marketplace. Astfel, atât doamnele și domnișoarele care își doresc să se simtă speciale purtând piese de lenjerie deosebite, dar și domnii care vor să își surprindă partenera cu un cadou pot alege dintr-o selecție de peste 700 piese de lenjerie intimă SevenSins.ro disponibile în eMAG Marketplace.

SevenSins_2SevenSins_1

SevenSins_3 SevenSins_5

“Listarea pieselor de lenjerie SevenSins.ro în eMAG Marketplace este un pas firesc atât pentru SevenSins.ro, care se adresează astfel unui public nou și foarte familiarizat cu achizițiile online, dar și pentru eMAG, care își extinde categoria Lenjerie & Pijamale cu o gamă foarte căutată, respectiv piesele de lenjerie intimă sexy. Suntem convinși că este o colaborare de bun augur” declară Cristina Vasile, director general SevenSins.ro.

Produsele SevenSins.ro sunt listate în eMAG Marketplace începând cu luna februarie, fiind alegeri foarte populare pentru îndrăgostiți. Selecția de produse cuprinde body-uri și topuri, desuuri, halate, seturi și compleuri, corsete sau portjartiere.

În februarie, prima lună de listare, dar și o lună importantă pentru vânzările de lenjerie intimă, prin intermediul eMAG Marketplace au fost generate 5% din vânzările totale ale SevenSins.ro.

“Am considerat oportun să începem colaborarea din luna februarie, când interesul față de acest tip de produse este ridicat, iar extinderea gamei lor de Lenjerie & Pijamale este una firească. Rezultatele înregistrate ne confirmă că am ales un moment optim” adaugă Cristina Vasile.

Pentru a marca începerea parteneriatului, produsele SevenSins.ro listate în eMAG Marketplace au reduceri de până la 50%.

Despre SevenSins.ro

SevenSins.ro este un magazin online specializat în vânzarea de lenjerie intimă și lenjerie intimă sexy. Din 2009, magazinul a vândut peste 150.000 de piese de lenjerie către 60.000 clienți din toată țara.

Piesele SevenSins.ro sunt disponibile online cu livrare în toată țara pe www.SevenSins.ro și la showroom-ul SevenSins din București, str. Orzari, nr. 3.

Mai multe pe http://casoteca.ro/secrete-din-dormitor-lenjerie-intima-sevensins-ro-acum-in-marketplace-emag/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *