Vitalitate și culoare în noua colecție de primăvară Floria.ro

0
254

Floria.ro, florăria online nr. 1 în România, a lansat noua colecție de buchete de flori de primăvară, pline de culoare și energie. Buchetele abundă în flori de primăvară delicate și parfumate precum lalele, ranunculus, frezii, narcise sau anemone.

Culorile predominante sunt alb, violet, roz, portocaliu, grena și galben. Acestea se îmbină în buchete echilibrate, dar care emană veselie și vitalitate, ideale în această primăvară pentru doamne și domnișoare de toate vârstele.

Ranunculus, lalelele și freziile sunt florile care se remarcă în buchetele din colecția de primăvară creata de designerii Floria.ro. Acestea sunt printre cele mai iubite flori de primăvară, astfel că atât domnii care doresc să surprindă femeile din viața lor în această perioadă, cât și doamnele și domnișoarele care vor să își surprindă prietenele sau cunoscutele cu un gest inedit, vor putea alege fără emoții buchetele din noua colecție.

flori-gingasie-de-primavara-33427

flori-aripi-de-petale-33443

Ranunculus sofisticat

Buchetele cu ranunculus grena sunt un manifest pentru menținerea unui aer elegant în buchetele vesele și pline de prospețime de primăvară. Datorită asemănării lor cu trandafirul „bătut”, dar și cu bujorii, ranunculus sunt flori cu un aer vintage –sofisticat. Indiferent că se alătură unor flori în culori deschise precum alb sau galben, sau culori mai intense precum violet, florile de ranunculus grena vor ieși în evidență și vor crea un contrast deosebit. Buchetele cu ranunculus sunt ideale pentru a fi oferite în semn de prietenie și respect la început de primăvară, unor doamne care apreciază atenția la detaliu și delicatețea bine definită.

flori-gand-de-primavara-33433

Lalele multicolore

Cele mai populare flori ale primăverii, lalelele, sunt folosite în noua colecție Floria.ro într-o multitudine de culori. Alb imaculat, galben, portocaliu, roșu sau roz, lalelele sunt florile care dau un aer sofisticat colecției, datorită eleganței lor. Lalelele sunt puse în valoare prin asocierea cu alte flori, forma lor inconfundabilă fiind remarcată cu ușurință. Buchetele cu lalele sunt perfecte a fi oferite femeilor de orice vârste, delicatețea lor fiind o dovadă de apreciere a feminității și rafinamentului.

flori-concert-de-primavara-33434

Frezii parfumate

Freziile sunt florile de primăvară care asigură o experiență olfactivă la fel de plăcută ca cea vizuală. Datorita mirosului lor discret, freziile sunt prezente în colecția Floria.ro pentru a-i asigura o notă parfumată, misterioasă. Violet deschis, galbene, portocalii sau albe, freziile sunt un element cromatic discret și distins. Buchetele cu frezii sunt ideale pentru o femeie cu un spirit liber, nonconformist, îndrăgostită de natura și care adoră energia adusă de aerul de primăvară.

flori-frenezie-de-frezii-33431

Mai multe detalii despre colecția de buchete de flori de primăvară pe https://floria.ro/colectia-de-primavara/ .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *