Apa Calipso urcă cu 50% vânzările după extinderea capacității de producție

0
231

Producătorul apei de izvor naturale Calipso mizează în acest an pe o creștere cu 50% a vânzărilor produselor din portofoliu, avans datorat în principal finalizării recente a unei investiții de două milioane de euro în extinderea și modernizarea capacităților de producţie și îmbuteliere din fabrica pe care compania o deține în localitatea Afumați județul Ilfov.

apa de izvor naturală
apa de izvor naturală

“În urma investiției în extinderea capacităților de producție, investiție demarată la sfârșitul anului trecut, anticipăm o creștere a vânzărilor cu peste 50%. În cea mai călduroasă lună a lui 2015 am vândut 16 milioane de litri, iar dacă anul acesta condițiile meteo vor fi similare vom putea livra în jur de 25 de milioane de litri de apă lunar”, a declarat Daciana Siderache, directorul general Calipso.
Un alt factor care va impulsiona semnificativ vânzările în 2016 îl reprezintă proiectele de lărgire a portofoliului de clienți, compania fiind în prezent în discuții avansate pentru extinderea rețelei de desfacere.

 

Apa de izvor naturală Calipso
Apa de izvor naturală Calipso

“În acest moment lucrăm cu majoritatea marilor lanțuri de supermarketuri și hipermarketuri prezente în Romania, iar cu cele cu care nu lucrăm încă suntem în diferite faze de negociere. Practic livrăm apă naturală de izvor în toată țara prin intermediul marilor conturi și al distribuitorilor regionali”, a mai precizat doamna Siderache.

Compania Apa Calipso a fost înființată în anul 1991, având acum peste 140 de angajați, şi a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de aproximativ 45 de milioane de lei.
Proiectul de extindere a capacității de îmbuteliere finalizat anul trecut ridică valoarea totală a investițiilor în producție ale companiei la peste 12 milioane de euro.

Apă de izvor naturală Calipso fără nitriţi
Analizele de laborator arată că apa de izvor naturală Calipso conţine un bogat complex de oligominerale, fiind extrasă dintr-un izvor situat la peste 250 de metri adâncime.
Aceleaşi analize arată că doi dintre parametrii importanţi pentru o apă destinată consumului zilnic sunt extrem de echilibraţi. “Am constatat că nivelul de nitriţi prezenţi în apa de izvor naturală Calipso se situează sub capacitatea aparatelor de detecţie de 0,05 mg/l. Iar, la fel de important, reziduul fix este de 372 mg la litru, fapt ce încadrează apa noastră în zona apelor slab mineralizate, iar asta înseamnă ca poate fi consumată fără întrerupere” mai declară doamna Daciana Siderache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *