Cupa Ligii AdePlast a ajuns în fața ultimului act: finala!

0
188

Este vorba din nou de Steaua București, de această dată în compania echipei Concordia Chiajna. Cupa Ligii Adeplast a fost o idee devenită realitate grație implicării AdePlast, un câștig pentru echipele din primul eșalon, pentru jucători, pentru LPF, pentru suporterii adevărați, dar și pentru AdePlast, cel mai important producător de termosistem din România.

”Noi am vrut să sprijinim fenomenul fotbalistic, dar am avut și condiții. Vrem de la suporteri fair-play, la fel și pe 195371_articolteren. Vrem să aducem familiile la stadion, vrem sport, nu altfel de manifestări. Pentru asta am pus la bătaie sute de mii de euro în fiecare an. Acum, în 2016, AdePlast ține sus ștacheta acestui spectacol fotbalistic, fanii prezenți la stadion vor avea, pe lângă fotbal, șansa să-i vadă pe Smiley, DJ Hara și pe Zdob și Zdub, iar premiul pentru echipa câștigătoare este de sute de mii de euro” declară Marcel Bărbuț, CEO AdePlast.

 

17 iulie 2016, finala Cupei Ligii AdePlast

Organizată de Liga Profesionistă de Fotbal, finala Cupei Ligii Adeplast va aduce în faţa suporterilor echipele Steaua Bucureşti şi Concordia Chiajna pe 17 iulie. Dacă anul trecut reprezentanții AdePlast au făcut demersuri pentru ca evenimentul să se desfășoare pe Arena Națională, anul acesta competiția se desfășoară ”din oficiu” pe cel mai frumos și modern stadion al Bucureștiului.  ”Ca în 2015, la finala dintre Steaua și Pandurii, ne dorim ca suporterii să se poată bucura de o finală într-un cadru adecvat, iar noi ne-am asigurat ca vor avea parte de o sărbătoare a fotbalului românesc” declară Marcel Bărbuț.

Citiți și http://www.prescu.ro/2015/05/06/cupa-ligii-pe-arena-nationala-pentru-ca-adeplast/

Cine e AdePlast

AdePlast este cel mai important producător român materiale de construcţii cu trei platforme industriale situate în Oradea, Ploieşti şi Roman.

Oradea –  capacitatea anuală de producție a celor trei fabrici de aici este de 250.000 de tone adezivi şi mortare uscate, 50.000 de tone de vopsea  şi tencuieli decorative şi 700.000 metri cubi de polistiren expandat (EPS), având și o capacitate de producție de polistiren grafitat în cobranding cu firma BASF.

Ploiești –  pe platforma industrială se află o fabrică de adezivi şi mortare uscate, cu o capacitate de 450.000 de tone, o fabrică de polistiren expandat (EPS) de 1.050.000 de metri cubi, o line de producţie de polistiren grafitat de 150.000 de metri cubi. La acestea se adaugă  fabrica de vopsea, tencuieli decorative şi lacuri şi emailuri pe bază de apă, cu capacitate de 50.000 tone pe an şi un laborator de cercetare.

Roman –  zonă industrială include o fabrică de adezivi şi mortare uscate cu o capacitate de 450.000 de tone şi o linie de producţie de polistiren expandat, cu o capacitate anuală de 700.000 de metri cubi.

Adeplast este producătorul de termosistem numărul 1 din România, având toate materialele componente realizate în fabricile proprii.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *