Compania AdePlast a realizat un test cu foc deschis aplicat termosistemului cu polistiren

0
172

Compania AdePlast  a realizat recent un test în Ungaria, în cadrul  Institutului Maghiar de Încercări (EMI), pentru a clasifica reacția la foc a termosistemului.

Testul a durat o oră și pe tot parcursul, termosistemul nu a ars și nici nu a întreținut arderea. Testul s-a realizat pe un termosistem AdePlast ETAG 004, cu materiale ignifugate. Menționăm că folosirea polistirenului ignifugat este obligatorie la aplicarea termosistemului.

VEZI TESTUL AICI

AdePlast intenționează realizarea unui test asemănător și în România pentru a aviza factorii interesați din piață și utilizatorii finali, cu privire la calitățile intrinseci obligatorii ale acestui tip de material termoizolant.

Polistirenul AdePlast folosit în termoizolații este produs din materii prime în conformitate cu standardele europene, cu respectarea riguroasă a tuturor regulilor de producție și depozitare. Acest material, aplicat corect în cadrul unui termosistem, alături de respectarea cantității și calității celorlalte componente, nu arde și nu propagă focul!

Pe această cale comunicam încă o dată tuturor celor care nu se vor opri din acțiuni defăimătoare asupra polistirenului, fără niciun argument sau vreo dovadă, că îi vom acționa în justiție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *