Daciana Siderache: “Deși costurile de producție au crescut considerabil în primul semestru, suntem în grafic cu investițiile”

„Numai în ultima lună, ne-am confruntat cu majorări importante la prețurile ambalajelor. Piața mondială a înregistra o creștere generalizată, bazată pe evoluția prețului petrolului, iar România nu a fost ferită de impact. Este o perioadă efervescentă, piața este într-o continuă dezvoltare și schimbare, dar, chiar și în acest context, obiectivul nostru a rămas să respectăm principalele linii de dezvoltare și investiții conturate la începutul anului.”, a declarat Daciana Siderache

Consumatorul este mai atent la calitatea apei pe care o consumă, nu la brand

“Consumatorul a început să fie mai atent la calitatea apei, nu la brand. S-a depășit acest pas psihologic. Cele mai importante coordonate pe care le ia în considerare consumatorul o reprezintă reziduul fix, cantitatea de nitriți și Ph-ul”, a adăugat Daciana Siderache.

Conform reglementărilor în vigoare, la noi în țară, o apă minerală este bună de băut dacă reziduul fix este mai mic de 500 mg/l, iar Ph-ul trebuie să fie cât mai apropiat de Ph-ul corpului uman.

Apa Calipso: apă de izvor cu Ph 8,2, egal cu Ph-ul corpului uman și fără nitriți

Nivelul de nitriți prezenți în apa de izvor naturală îmbuteliată de Calipso se situează sub capacitatea de detecţie a aparatelor de laborator, în vreme ce reziduul fix este de 372 mg la litru, iar valoarea pH-ului este de 8,2, similar cu Ph-ul lichidelor din corpul uman.

Analizele de laborator arată că apa Calipso, provenită dintr-un izvor natural, este o apă cu un complex optim de minerale, ceea ce o încadrează în zona apelor oligominerale. Apa de izvor Calipso este extrasă dintr-un izvor situat la peste 250 de metri adâncime, în Codrii Vlăsiei.

Citiți mai multe pe Informateca.ro

You may also like...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *