Daciana Siderache: “Deși costurile de producție au crescut considerabil în primul semestru, suntem în grafic cu investițiile”

0
290

„Numai în ultima lună, ne-am confruntat cu majorări importante la prețurile ambalajelor. Piața mondială a înregistra o creștere generalizată, bazată pe evoluția prețului petrolului, iar România nu a fost ferită de impact. Este o perioadă efervescentă, piața este într-o continuă dezvoltare și schimbare, dar, chiar și în acest context, obiectivul nostru a rămas să respectăm principalele linii de dezvoltare și investiții conturate la începutul anului.”, a declarat Daciana Siderache

Consumatorul este mai atent la calitatea apei pe care o consumă, nu la brand

“Consumatorul a început să fie mai atent la calitatea apei, nu la brand. S-a depășit acest pas psihologic. Cele mai importante coordonate pe care le ia în considerare consumatorul o reprezintă reziduul fix, cantitatea de nitriți și Ph-ul”, a adăugat Daciana Siderache.

Conform reglementărilor în vigoare, la noi în țară, o apă minerală este bună de băut dacă reziduul fix este mai mic de 500 mg/l, iar Ph-ul trebuie să fie cât mai apropiat de Ph-ul corpului uman.

Apa Calipso: apă de izvor cu Ph 8,2, egal cu Ph-ul corpului uman și fără nitriți

Nivelul de nitriți prezenți în apa de izvor naturală îmbuteliată de Calipso se situează sub capacitatea de detecţie a aparatelor de laborator, în vreme ce reziduul fix este de 372 mg la litru, iar valoarea pH-ului este de 8,2, similar cu Ph-ul lichidelor din corpul uman.

Analizele de laborator arată că apa Calipso, provenită dintr-un izvor natural, este o apă cu un complex optim de minerale, ceea ce o încadrează în zona apelor oligominerale. Apa de izvor Calipso este extrasă dintr-un izvor situat la peste 250 de metri adâncime, în Codrii Vlăsiei.

Citiți mai multe pe Informateca.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *