LEMET se implică activ în comunitate prin proiecte nominalizate la Gala Națională a Voluntarilor 2017

0
245

LEMET a susținut singurele echipe de români care au participat la Marathon de Sables Peru (250 Km prin cel mai arid deșert al Americii de Sud), respectiv Half Marathon des Sables Fuerteventura (120 km).

Proiectul Câmpina Open MTB- Race for Autism, susținut de LEMET, este unul dintre finaliștii Galei Naționale a Voluntarilor, ediția 2017, la categoria Echipa de voluntari a anului. Pe lângă premiul cel mare al juriului, echipa de 200 de voluntari MTB intră în cursa și pentru Premiile Publicului.

Pe lângă proiectul Câmpina Open MTB-Race for Autism care se desfășoară deja de 5 ani în parteneriat cu LEMET, producătorul prahovean de mobilă a susținut în acest an și participarea unui membru al Fundației Angel Romanian Appeal la 2 maratoane internaționale, Marathon de Sables (250 km) și Half Marathon des Sable Fuertventura (120 Km). Acesta a alergat pentru scopuri caritabile și au strâns peste 3 000 lei, bani ce vor fi alocați pentru proiectul “Tineri voluntari vorbind copiilor despre sănătate”. Acest proiect va pregăti 20 de tineri pentru a susține sesiuni de educație pentru sănătate în 3 comunități rurale.

LEMET urmărește prin politicile de CSR, implicarea directă alături de factori externi în cauzele care ating cea mai bună dezvoltare intercomunitară. “Credem că responsabilitatea socială a unei companii se regăsește scrisă în ADN-ul acesteia. Noi am susținut și susținem proiecte cu caracter social și lucrăm în strânsă legătură cu 15 ONG-uri. Am reușit să ajutăm câteva zeci de persoane cu nevoi specifice. Ne-am implicat la nivel local și în susținerea instituțiilor de învățământ, instituții care oferă servicii medicale, am fost atenți și la nevoile autorităților locale. Suntem foarte atenți la ce se întâmplă în centrele de plasament din Brebu și Câmpina. Dorim ca proiectele în care ne implicăm să aibă continuitate. Parteneriatul nostru cu echipa Câmpina Open MTB- Race for Autism este unul dintre cele mai longeviveș; anul acesta am ajuns la cea de-a 5 ediție împreună și vom continua tot cu același entuziasm și interes”, spune Adina Ionescu, director Dezvoltare durabilă, LEMET.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *