Expertul cofetar al Cofetăriilor Delice recomandă trei prăjituri afrodisiace pentru Ziua Îndrăgostiților

0
264

Carmela Dragomir, expertul cofetar al Cofetăriilor Delice, cu multiple premii internaționale, recomandă, pentru această lună, trei prăjituri afrodisiace ce vor ajuta la accentuarea fericirii în cuplu.

Pe lângă prăjiturile tradiționale produse și comercializate, Cofetăriile Delice a mărit gama de produse pentru sărbătorile Lunii Îndrăgostiților.

„Pentru această lună, recomand doamnelor și domnișoarelor, pentru că ele sunt mai atente la astfel de detalii, să încerce, împreună cu partenerii lor, eclerele cu fructul pasiunii, mango și compot de portocale cu fructul pasiunii, pentru că studiile recente i-au confirmat proprietăţile afrodisiace ale acestui fruct. Din 2003 s-a descoperit că extractul din frunze de maracuja combate infertilitatea la bărbați.

O altă prăjitură pe care o recomand este Romantic cu champagne și trandafir, un dulce creat cu ingrediente afrodisiace va spori curajul celor doi parteneri. Bulele de aer din șampanie facilitează intrarea alocoolului în sânge, astfel atmosfera va fi mai repede dezghețată. Aroma de trandafir, în schimb, este recunoscută ca fiind unul dintre cele mai vechi și naturale afrodisiace.

Pe locul al treilea sunt tartele cu cremă de migdale și confit de zmeură, pe care le recomand dimineața, ca mic dejun. Se spune despre migdale că aroma lor stimulează pasiunea femeilor și intensifică hormonii sexuali la bărbați, datorită zincului pe care îl conțin”, recomandă Carmela Dragomir, cofetar al Cofetăriilor Delice.

Îndrăgostiții pot sărbători cu mousseurile de ciocolată belgiană de la Cofetăriile Delice

Pentru aceste zile, Cofetăriile Delice au creat mousseuri speciale cu ciocolată belgiană în forme inedite, pentru a înfrumuseța cina romantică de Valentine’s Day și Dragobete, și torturi pe care predomină culoarea roșie. Cel mai căutat tort Cofetăriile Delice, al anului trecut, a fost cel cu mousse de ciocolată albă, cu zmeură și confit de praline crocant, o recomandare și pentru aceste zile speciale.

De altfel, în orașele mari s-a constat că superspecialitățile sau mousseurile câștigă teren și egalează tradiționalele prăjituri precum: Doboșul, Savarina, Amandina sau Eclerulul.

Prăjiturile și torturile din Cofetăriile Delice sunt imaginate și realizate de singurul cofetar din Europa Centrală și de Sud Est, care a luat trei ani consecutiv medalia de aur la Olimpiadele de Cofetărie desfășurate în Vestul Europei: Italia, Franța, Elveția.

„În cofetăriile noastre, prăjiturile tradiționale, cele care poartă semnătura Carmelei Dragomir, rămân cele mai vândute. Acest fapt este dovedit de vânzări. În Câmpina și în Ploiești, unde Carmela este mai cunoscută, iar creațiile ei au fost deja gustate și apreciate, prăjiturile tradiționale depășesc 60 de procente din vânzările Cofetăriilor Delice”, susține Laurențiu Dascălu, administrator al Cofetăriilor Delice.

Cofetăriile Delice

Lanțul de cofetării numără în prezent 7 magazine, toate situate în județul Prahova. Distribuția prăjiturilor manufacturate în laboratorul din Câmpina. Cofetăriile Delice sunt distribuite cu mașini proprii în toată țara.

În prezent, compania Cofetăriile Delice are aproximativ 170 de angajați, o bună parte din cofetari fiind instruiți la locul de muncă. În 2017, Cofetăriile Delice a redeschis două locații noi, după investiții de peste 100 de mii de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *