Motorola moto g82 5G, un nou telefon la preț rezonabil cu 5G

Motorola prezintă noul moto g82 5G, cea mai recentă completare a gamei moto g. Dispozitivul este disponibil local, iar din data de 16 mai va fi disponibil online și în magazinele partenerilor, Altex, eMAG și Flanco, la prețul recomandat de 1599 lei.

Vezi și:Apple va abandona una dintre funcțiile iconice ale Iphone-ului. Despre ce este vorba

Noul moto g82 5G este echipat cu unul dintre cele mai performante ecrane încorporate până acum în suita modelelor din gama moto g, cu un format de sunet multidimensional Dolby Atmos și difuzoare stereo, un sistem de camere triplu pentru capturarea celor mai importante momente și o baterie care să asigure o experiență de utilizare plăcută și îndelungată.

Moto g82 5G le aduce utilizatorilor posibilitatea de a experimenta peste un miliard de nuanțe de culori realiste, cu ajutorul ecranului pOLED Full HD+ de 6,6″. Aceștia se pot bucura acum de contrastul infinit al negrului mai profund și al culorilor mai intense și pot redescoperi divertismentul preferat într-o nouă lumină, datorită adâncimii de culoare de 10 biți, care oferă de 64 de ori mai multe combinații de culori, spre deosebire de afișajele de 8 biți. Setat pe modul Night Light, ecranul dispozitivului menține ochii protejați și permite vizionarea clară a întregii acțiuni a unui film sau a unui joc, cu o estompare redusă a mișcării.

În plus, vizionarea conținutului este fluidă datorită ratei de refresh ultra-rapide de 120 Hz a ecranului. Dispozitivul oferă experiențe audio imersive și captivante, cu o calitate înaltă a sunetului datorită formatului Dolby Atmos care combină două difuzoare stereo, ajutând utilizatorii să descopere detalii unice ale melodiilor și filmelor preferate. Amplificatorul de putere smart aduce o clarite impresionantă a sunetului, chiar și la volum ridicat.

Telefonul vine echipat cu un acumulator de 5.000 mAh, astfel încât utilizatorii vor putea rămâne conectați la divertismentul favorit fără întreruperi. În plus, utilizatorii se vor bucura de o încărcare rapidă cu TurboPower de 30W.

Sursă start up

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *