ULTIMA ȘANSĂ: Doar azi te mai poți abona la Disney+ pentru o taxă de doar 6.99 lei în prima lună

0
182

Pe data de 8 septembrie a avut loc Disney+ Day, o sărbătoare specială pe care platforma de streaming video a marcat-o prin conținut exclusiv disponibil în premieră, cu un titlul care încă rulează la cinema și anume Thor Iubire și Tunete. Pe lângă noi filme și seriale, acest eveniment ne-a adus și o ofertă greu de refuzat, cu o taxă specială de doar 6.99 lei în prima lună pentru noii abonați.

Campania va lua sfârșit astăzi pe data de 19 septembrie, astfel că mai ai doar câteva ore la dispoziție pentru a te abona la Disney+ și profita de o primă lună plină de filme și seriale, pentru doar 6.99 lei, mai ieftin decât un burger. Oferta se adresează și celor care își prelungesc abonamentul, iar tariful promo reprezintă o ocazie ideală pentru a încerca acest serviciu la preț minim, dacă nu ai fost convins până acum.

Te vei bucura de conținut Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star. Găsești și noul serial Obi-Wan Kenobi – Întoarcerea unui Jedi, iar dacă vrei ceva terifiant ai serialul American Horror Stories într-o formulă actualizată, cu povești de groază în fiecare nou episod.

Te abonezi la Disney+ pentru doar 6.99 lei de aici!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *