Vrei un Steam Deck? Acum e momentul să-ți cumperi unul

0
228
steam deck

Dacă ești fan al consolelor portabile, atunci ai un motiv în plus să te bucuri. Steam Deck, dispozitivul celor de la Valve, poate fi cumpărat chiar acum, fără să mai faci rezervări și să aștepți luni de zile. Există o condiție, însă.

Steam Deck este disponibil în trei variante: una cu 64 GB de stocare la 419 euro, una cu 256 GB de stocare la 549 euro și ultima de 512 GB de stocare la 679 euro. Și acum poate te întrebi care e condiția. Ei bine, daca vrei ca noul tău Steam Deck să îți ajungă la ușa casei tale în maxim două săptămâni, trebuie să alegi din versiunile mai scumpe, fie pe cea de 256 GB, fie modelul de 512 GB. La momentul scrierii acestui material, varianta cea mai ieftină este disponibilă doar cu rezervare, iar termenul maxim de livrare este decembrie 2022.

steam deck pricing

Consola celor de la Valve s-a bucurat de un real succes în rândul gamerilor. Atât de mare încât abia acum, la aproape opt luni de la lansare, dispozitivul a devenit disponibil în stoc.

Da, știu de criza semiconductorilor și de problemele în lanțurile de aprovizionare cauzate de pandemie. Ambele joacă un rol important în disponibilitatea produsului dar nu trebuie să uităm că Steam Deck s-a vândut atât de bine încât Valve a anunțat că plănuiește să lanseze mai multe generații ale consolei, în viitor. Nimeni nu ar face asta dacă produsul ar fi un eșec.

Concluzia e că, dacă ți-ai dorit până acum un Steam Deck dar ai fost rezervat din cauza timpului mare de așteptare, acum este momentul să ți-l cumperi. Totuși, ar trebui să te grăbești, pentru că reprezentanții Valve au declarat că vor trece înapoi la sistemul cu rezervări dacă cererea va depăși stocurile existente. Și cum se apropie perioada sărbătorilor, nu-mi fac prea mari speranțe că Steam Deck va fi disponibil „la liber” în noiembrie sau în decembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *