iPhone SE 4 revine în zvonuri, urmând a sosi echipat cu ecran de 6.1 inch și scanner de amprente lateral

0
168
iphone se 4

De la ultimul leak asociat lui iPhone SE 4 a trecut ceva timp, dar iată că zvonurile revin în online. Astăzi cei de la MacRumors ne dezvăluie informații despre noul telefon, primite de la celebrul analist Ross Young, care după cum bine știm, are surse bine conectate în rândul furnizorilor de panouri display.

Ce descoperim cu această ocazie? Faptul că în 2024 vom vedea un iPhone SE cu ecran IPS LCD de 6.1 inch și notch, asta după ce predicția sa anterioară stipula un ecran de 5.7 – 6.1 inch. Acum pare că diagonala de 6.1 este cea aleasă de Apple, iar motivul nu este greu de ghicit, pentru că așa cum indicau și leak-uri anterioare, noul SE va fi un iPhone XR cu upgrade la nivel de componente.

Nu este însă clar dacă noul iPhone SE va păstra sistemul Face ID din cauza costurilor mai mari implicate de componentele asociate, dar aceasta pare a fi ruta de urmat, cum ecranul de 6.1 inch nu va mai oferi suficient loc în zona frontală pentru integrarea unui scanner de amprente Touch ID.

Există însă și informații de la celebrul analist Ming-Chi Kuo care susține faptul că Apple ar putea integra un buton lateral cu scanner de amprente, ca pe iPad Air și iPad Mini. În aceste condiții ne întrebăm dacă notch-ul va fi la fel de mare ca pe iPhone XR, în condițiile în care nu mai e nevoie de atât spațiu ocupat fără Face ID.

Sunt întrebări la care vom mai aștepta ceva timp răspunsul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *