Samsung Galaxy A14 5G apare într-o randare oficială, confirmând design-ul văzut anterior în leak-uri

0
190

 

La început de lună octombrie am avut ocazia să vedem și primele imagini cu Samsung Galaxy A14 5G, unele bazate pe scheme CAD din fabrică ce dezvăluiau un telefon de buget fără prea mari surprize. Astăzi avem o randare oficială în fața ochilor care nu face altceva decât să confirme design-ul anterior văzut. Discutăm mai jos despre.

Ce ne spune această imagine este că Galaxy A14 5G va fi un telefon cu design rămas în trecut, mai ales dacă privim asupra zonei frontale. Aici vedem o bărbie generoasă sub ecran, iar sus își face apariția un decupaj selfie picătură care a debutat cu mulți ani în urmă pe telefoane.

Galaxy A14 5G

Alura de telefon de buget se remarcă și din spate unde avem un panou din policarbonat. Aici vedem camera foto triplă fără un modul dedicat, iar legat de dotări, se pare că telefonul va sosi cu ecran IPS LCD FHD+ de 6.8 inch și 90Hz rată de refresh plus procesor Exynos 1330 sau Dimensity 700, în funcție de regiune.

Aduce 4 GB RAM +  64 GB stocare flash, slot microSD și baterie de 5000 mAh. Camera din spate are un modul wide de 50 mpx, iar cel mai probabil celelalte două module sunt bokeh și macro, fiecare de 2 mpx. Vom mai primi și scanner de amprente lateral, iar încărcarea nu va trece de 15W.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *