OnePlus 11R va avea un design similar flagship-ului OnePlus 11; Vedem o randare de presă și descoperim diferențele

0
199

Pe data de 7 februarie avem notat în calendar un eveniment marca OnePlus, show în cadrul căruia vom vedea lansate telefoanele OnePlus 11 și OnePlus 11r. Dacă pentru primul de aici am tot avut leak-uri, pentru varianta cu „R” în coadă până astăzi nu am primit imagini. Acum le avem la dispoziție și le discutăm pe larg în rândurile de mai jos.

OnePlus 11R

În cazul de față vedem telefonul pe două variante de culoare, de la clasicul negru ce pare a avea finisaj mat, până la modelul pe albastru deschis ce are o modul argintiu de cameră. O primă diferență față de OnePlus 11 este reprezentată de către lipsa inscripției Hasselblad din modulul de cameră.

OnePlus 11R

Aflăm că acest telefon se va lansa în China drept OnePlus Ace 2 și este vizat drept un model mai accesibil. Va avea procesor Snapdragon 8+ Gen1, ecran AMOLED curbat de 6.7 inch, cu rezoluție FHD+ și rată de refresh de 120Hz, iar camera foto din spate va fi una mid-range (50 mpx wide, OIS + 12 mpx ultra-wide + 2 mpx macro).

Pentru selfie-uri vom avea cameră de 16 mpx, iar smartphone-ul mai aduce baterie de 5000 mAh cu alimentare la 100W și Android 13. Prețul mă aștept să fie de 500-600 euro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *