Dacia Logan 2023: Cea mai vândută mașina din România are o nouă identitate – VIDEO

0
447

Dacia Logan a primit o nouă înfățișare pentru 2023. Cea mai vândută mașina din România se integrează în noua identitate de marcă Dacia.

Dacia a trecut de curând printr-o schimbare de identitate. Brandul românesc are acum o nouă siglă și o nouă și o identitate nouă. Toate modelele din gama Dacia au primit acest nouă logo, culori noi și câteva alte detalii pe care le vom vedea împreună.

Mașina prezentă în testul nostru a fost un Logan 1.0 TCe, cu 90 CP și cutie de viteze manuală cu șase rapoarte. Este vorba despre un nivel de echipare Prestige, dotat cu toate opționalele și vopsea metalizată. Prețul pentru o echipare de acest fel este de 16.100 de euro, singurele echipamente care mai pot fi adăugate sunt fie cutia automată, fie instalația GPL. Va trebuie să alegeți dintre cele două, deoarece nu pot fi configurate împreună.

La exterior, cea mai evidentă diferență este grila frontală, carea acum înglobează noul logo și ornamentele albe. Același motiv alb continuă și în structura blocurilor optice. Jantele de 16 inch nu au primit o schimbare de design, dar au primit căpăcele centrale cu noul logo Dacia.

În partea din spate avem noua inscripție Dacia, finisată cu alb, care are un nou font. Blocurile optice și bara din spate au rămas la fel, dar emblema Logan este acum un sticker negru. Un alt aspect neschimbat este volumul de 523 de litri al portbagajului.

Dacia Logan a primit și câteva actualizări interioare

Pentru un model din clasa mică, Dacia Logan oferă destul de mult spațiu, chiar și pe bancheta din spate. Aici, pasagerii vor avea la dispoziție o priză de 12V.

Mutându-ne pe locurile din față, descoperim că scaunele au rămas la fel. Tabloul de bord este unul clasic, cu ceasuri analogice și un ecran în centru. Volanul a rămas același, dar a primit alte ornamente și un capac nou pentru airbag, pe care este afișat noul font Dacia. Noi ornamente au primit și gurile de ventilație. Climatizarea a rămas pe o singură zonă, fiind una automată.

Ecranul de infotainment amplasat central a primit și el o interfață ușor redesenată. Oferă funcții de conectivitate cu telefonul, navigație sau redare de media. Are șase boxe, iar grafica arată bine.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *