iPhone 15 vs Google Pixel 8. Care sunt cele mai așteptate schimbări

0
251

iLikeIT vorbește despre iPhone 15, iPhone 15 PRO și iPhone 15 Plus, care se vor lansa septembrie, dar și despre noul telefon al companiei Google, Pixel 8.

Vezi și:iPhone 15 vine cu unul dintre cele mai importante upgrade-uri din ultimii ani

La iPhone 15 sunt câteva schimbări importante, mai ales la partea fizică, pentru că, pentru prima dată, o să avem USB-C pe aceste iPhone-uri.

Asta înseamnă transfer mai rapid de date, dar și încărcare mai rapidă și faptul că le putem conecta la orice încărcător, pentru a obține câteva procente în baterie, atunci când avem nevoie.

Schimbări majore

altă schimbare importantă, probabil știți deja, pe telefoanele iPhone, este că avem acel comutator în partea stângă sus, pentru punerea telefonului pe selectarea modului de silențios sau pentru dezactivarea acestei setări.

De exemplu, să traducă anumite conversații pe care noi le avem sau să activăm o serie de setări rapide – sau să deschidem camera mai rapid fără să mai apăsăm pe ecran și să intrăm direct în aplicația de cameră.

Cum spuneam acest USB-C, nu se întâmplă pentru că cei de la Apple sunt generoși și în sfârșit trec la acest tip de mufă așa cum am făcut-o deja pe iPad sau pe MacBook-uri.  Mai degrabă sunt obligați de Uniunea Europeană să folosească acest tip de cablu pe care îl vedem deja pe telefoanele cu Android de câțiva ani.

Și ce e foarte interesant, căutam azi dimineață pe Ali Express, se găsesc deja puse și folii pentru iPhone 15, 15 Plus și 15 Pro, la prețuri foarte bune. Și probabil cei care le produc deja în China știu mai multe detalii despre acest telefon.â

Cum va arăta? Ca design nu o să fie cu mult diferit în afară de această mufă USB-C și posibil acel buton de action.

În rest, zona de cameră o să rămână la fel, n-o să apară cameră în plus, bateria probabil o să fie un pic mai mare, ecranul un pic mai bun și probabil marginile laterale un pic mai mici.

Google Pixel 8 se pregătește de lansare

În această perioadă încep să apară și tot felul de zvonuri legate de Google Pixel 8, care – și el – se pregătește de lansare, iar din greșeală a ajuns pe internet un filmuleț cu o funcție care va apărea pe Google Pixel 8.

Vedem o funcție foarte interesantă care va fi integrată pe Pixel 8. Se numește ”sound magic eraser”. Practic, dacă avem un filmuleț pe care noi l-am filmat cu telefonul mobil și pe fundal apar diverse zgomote pe care noi nu le vrem, telefonul analizează, ascultă care sunt acele zgomote, iar noi noi putem să le ștergem foarte ușor de pe acele videoclipuri.

În rest, ca design, nu sunt foarte multe lucruri schimbate la Pixel 8. O să păstreze cam aceeași temă de design ca pe Pixel 7.

Aplicația ”Human generator”

Am găsit o aplicație foarte interesantă, pe care oricine poate să o încerce. Se numește ”human generator” și poate fi accesată aici.

Oricine își poate urca o poză, pe care să o modifice ușor.

De exemplu, mi-am pus fața mea și am spus că vreau să arăt ca un adolescent. Sau vreau să arăt ca un barbat la 50 de ani, astfel că pot să schimb tonul pielii, inclusiv hainele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *