Trump a revenit pe Twitter. Ce a făcut?

0
167

Donald Trump s-a prezentat joi la închisoarea din comitatul Fulton, din Atlanta pentru a se conforma ca inculpat rigorilor legale ce decurg din acuzaţiile care i se aduc în legătură cu efortul său de a anula pierderea alegerilor din 2020 în statul Georgia, acesta fiind cel de-al patrulea dosar penal deschis fostului preşedinte în acest an.

Trump a fost de acord la începutul acestei săptămâni cu o cauţiune de 200.000 de dolari şi cu alte condiţii de eliberare, inclusiv să nu folosească reţelele de socializare pentru a-i viza pe co-inculpaţi şi pe martorii în dosar.

Protestatarii aflaţi în faţa închisorii au putut fi auziţi scandând împotriva procurorului districtual Fani Willis, care i-a pus sub acuzare pe Trump şi pe alţi 18 în acest dosar.

„Închideţi-o pe Fani!” au scandat susţinătorii fostului preşedinte.

Dosarele închisorii arată că fostul preşedinte Donald Trump a fost arestat şi înregistrat la închisoarea din comitatul Fulton, joi seară.

Documentele indică înălţimea şi greutatea lui Trump. El este descris ca având ochi albaştri şi păr blond. A fost înregistrat ca deţinutul nr. P01135809.

Trump a stat la închisoare aproximativ 20 de minute.

Şeriful din comitatul Fulton a declarat că toţi cei 19 inculpaţi din dosarul privind încercarea de deturnare a rezultatului alegerilor din Georgia vor trece prin aceeaşi procedură ca orice alt inculpat, care include amprentarea şi fotografierea.

La fel ca mulţi dintre cei 18 co-inculpaţi care s-au predat deja la închisoare, înregistrarea lui Trump a fost finalizată rapid, deoarece fostul preşedinte şi avocaţii săi au negociat termenii predării.

Donald Trump a părăsit Atlanta după ce s-a predat la închisoarea din comitatul Fulton. În total, fostul preşedinte a stat la Atlanta mai bine de o oră şi jumătate.

„Nu am făcut nimic greşit”, a spus Trump reporterilor înainte de a se urca în avion.

Trump a descris dosarul penal împotriva sa drept „o parodie de justiţie”.

Echipa lui Donald Trump a discutat despre fotografia fostului preşedinte înainte ca acesta să o facă joi seară la închisoarea din comitatul Fulton, au declarat pentru CNN două surse familiare cu situaţia.

În cele din urmă, Trump a decis că vrea să pară „sfidător” în fotografie şi a ales intenţionat să nu zâmbească, au spus sursele.

Trump postează pe X, cunoscut anterior ca Twitter, pentru prima dată din 2021

Fostul preşedinte Donald Trump a postat pentru prima dată după mai mult de doi ani pe X, cunoscut anterior sub numele de Twitter, postarea referindu-se la faptul că s-a predat la inchisoarea din comitatul Fulton, din Atlanta.

Postarea, care a inclus fotografia lui, conţine acelaşi mesaj pe care l-a postat anterior pe Truth Social, arătând fotografia sa de la închisoare cu cuvintele “ELECTION INTERFERENCE” şi “NEVER SURRENDER!” sub el.

Fostul preşedinte a scris: „Astăzi, la închisoarea notorie pentru violentă din comitatul Fulton, Georgia, am fost ARESTAT, în ciuda faptului că nu am comis nicio infracţiune”.

„Dar astăzi, am intrat în bârlogul leului cu un mesaj simplu în numele întregii noastre mişcări: NU VOI renunţa niciodată la misiunea noastră de a salva America”.

Postarea anterioară a lui Trump pe X, pe atunci cunoscută sub numele de Twitter, era din 8 ianuarie 2021, când anunţa că nu va participa la învestirea preşedintelui Joe Biden.

Echipa de campanie a lui Trump vinde, de asemenea, tricouri cu fotografia de la închisoare a fostului preşedinte şi cu mesajul „NEVER SURRENDER!” imprimat pe ele.

Sursă Hotnews

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *