iPhone 15 poate rula jocuri de consolă

0
120

În cazul în care nu ai fost atent ieri seară în timpul prezentării lui iPhone 15 Pro, atunci trebuie să îți reamintesc faptul că noul telefon este capabil să ruleze jocuri de consolă și asta datorită unui super hardware ce implică procesorul Apple A17 Pro, primul din industrie dezvoltat pe seama procesului de 3nm. Nu uităm de unitatea GPU Apple Pro-Class 6-core, care rulează cu 20% mai rapid și mai mult de atât, ne oferă și Ray Tracing cu accelerare hardware.

Cu asemenea componente sub capotă, iPhone 15 Pro nu se mulțumește în a rula doar jocuri mainstream de smartphone, ci va putea rula jocuri de consolă Xbox, Playstation. Pe listă avem titluri de top precum Death StrandingResident Evil Village și Resident Evil 4 – jocuri pe care le vom putea instala pe telefon până la final de an.

Asta nu e tot, pentru că la început de an 2024 vom vedea Assassin’s Creed Mirage în App Store iar o altă mențiune este aceea că vom avea suport pentru controllere, inclusiv DualSense de la PlayStation 5. Avem parte iată de o revoluție în lumea gaming-ului mobil, iar consolele portabile au un rival serios sub forma lui iPhone 15 Pro Max.

Dacă vrei să te joci asemenea titluri pe viitorul tău iPhone, ideal ar fi să alegi varianta de 1 TB stocare, pentru că e cazul să ne așteptăm la zeci sau poate atingem 100 GB pentru aceste jocuri.

Sursă mobilissimo

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *