Suspectul prins în Dolj în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner a fost eliberat

0
265

Bărbatul reținut de polițiști în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner din Sibiu nu ar fi fost implicat în crimă, conform informațiilor G4Media. Martorul cheie l-ar fi indicat greșit, potrivit acelorași surse.

Prin urmare, bărbatul prins de polițiști în județul Dolj a fost eliberat.

UPDATE Comunicatul IPJ Sibiu:

În continuarea activităților specifice desfășurate de către polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, în seara zilei de 16 noiembrie a.c., în baza unui mandat de aducere, un bărbat din județul Dolj a fost condus la sediul I.P.J. Sibiu.

Cu privire la acest bărbat existau date și indicii rezonabile că ar fi unul dintre cei 3 suspecți de comiterea infracțiunilor de omor și tâlhărie calificată săvârșite în data de 6 noiembrie a.c., în municipiul Sibiu, acesta fiind indicat inclusiv de către mai mulți martori din dosar.

Din verificările efectuate până la această dată, precum și în urma audierii persoanei conduse la sediul I.P.J. Sibiu, nu au rezultat probe indubitabile pentru a putea fi luată o măsură preventivă față de acesta.

Continuăm cercetările în vederea coroborării tuturor probelor pentru a lămuri cu exactitate situația de fapt și natura implicării acestuia în comiterea faptei de pe raza municipiului Sibiu.

Cercetările în acest dosar continuă.

Context

Unul dintre bărbații suspecți de uciderea omului de afaceri Adrian Kreiner din Sibiu a fost prins, joi, potrivit surselor G4Media.

Acesta ar fi fost prins în județul Dolj, în comuna Valea Stanciului.

Mai devreme, bărbatul din Timiș care i-ar fi ajutat pe cei trei suspecți de uciderea omului de afaceri Adrian Kreiner din Sibiu a fost reținut, potrivit surselor G4Media.ro.

Prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Mihaela Ruginosu, a precizat miercuri că a fost efectuată o percheziție în Dumbrăvița, jud. Timiș, la domiciliul unui bărbat suspectat că a ajutat autorii cu găzduire și transport.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, bărbatul reținut a fost cel care i-a dus în Sibiu pe cei trei bărbați care l-au omorât săptămâna trecută pe Adrian Kreiner. Acesta a făcut declarații care i-au ajutat pe procurori să-i identifice pe criminali, pentru a primi o pedeapsă mai blândă din partea judecătorilor.

Procurorii sibieni au confirmat oficial că au fost identificați cei trei bărbați care l-ar fi ucis pe omul de afaceri de sibian Adrian Kreiner. Cei trei sunt din județul Dolj și este posibil să fi părăsit țara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *