Dmitri Medvedev cere „uciderea tuturor celor implicați”

0
117

Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Dmitri Medvedev, a declarat că este necesar „să fie uciși toți cei implicați” în atacul terorist care a avut loc în 22 martie într-o sală de concerte din regiunea Moscovei, transmite cotidianul ucrainean Pravda.

“Ar trebui să fie uciși? Este necesar. Și așa va fi. Dar este mult mai important să fie uciși toți cei implicați. Toți. Cine a plătit, cine a simpatizat, cine a ajutat. Ucideți-i pe toți”, a scris Medvedev, pe canalul său Telegram.

În seara zilei de 22 martie, în Krasnogorsk, lângă Moscova, a avut loc un atac terorist în sala de concerte Crocus City Hall, în timpul unui concert al grupului Picnic, soldat cu cel puțin 137 de morți.

Direcția principală de informații a Ministerului Apărării din Ucraina a susținut că este vorba de o provocare deliberată a regimului Putin. Consilierul prezidențial Mihailo Podoliak a declarat că Ucraina nu are nimic de-a face cu atacul terorist. Casa Albă a declarat că nu a văzut niciun indiciu că Ucraina ar fi fost implicată.

Vladimir Putin a acuzat faptul că ar fi fost „pregătită o fereastră” pentru ca cei suspectați de atacul terorist să treacă granița cu Ucraina.

Potrivit presei, Statele Unite nu pun sub semnul întrebării implicarea ISIS în atacul terorist și afirmă că au avertizat în prealabil Rusia cu privire la amenințarea unui astfel de atac terorist.

Gruparea teroristă „Statul Islamic” a numit atacul terorist de la Primăria Crocus din regiunea Moscovei drept „cel mai brutal atac din ultimii ani” și a publicat fotografii ale teroriștilor iar o agenție de știri apropiată jihadiștilor a publicat o înregistrare video din timpul atacului.

Sursă G4Media

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *