Românul preferă puiul crescut în ogradă

Asta e una din explicaţiile evoluţiei pozitive a afacerii Avicarvil, crescătoul puiului “La Provincia, pui de casă”. Avicarvil a încheiat primele 6 luni din 2011 cu o creştere a afacerii de 35 de procente, ajungând la o cifră de afaceri de peste 47 de milioane de lei. „Din 2010 focusul nostru a însemnat în exclusivitate puiul „La Provincia, pui de casa” crescut în condiţii similare gospodăriilor autohtone. Puiul este hrănit integral cu furaje vegetale, obţinute în proporţie foarte mare din producţia de pe terenurile proprii” declară Iustin Paraschiv, proprietarul Avicarvil.

În prezent, companiile grupului administrează o suprafaţă de aproximativ 1500 de hectare de teren arabil. Avicarvil este parte a grupului de firme deţinute de familia Paraschiv. Grupul a încheiat 2010 cu o cifră de afaceri de aproximativ 160 de milioane de euro şi are afaceri în domeniul agro-zootehnic, trading etc. Grupul avea peste 2000 de angajaţi la jumătatea lui 2010. Alte companii membre sunt: Carmistin Ladrisi Grup sau Pajo Holding.

S-ar putea sa iti placa si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


7 − 4 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>