despre fotbal

girls_ball_fotbalma uitam pe cotidienele de sport. cata mizerie… cati oameni care ar fi trebuit sa faca un stagiu de 3-4 ani in sitemul penitenciar, oameni care acum defileaza zilnic pe agenda publica la sectiunea fotbal. caractere mizere, oameni dispusi sa faca orice, oameni care chiar au facut orice. oameni care inca mai fac orice sau aproape orice. cred ca este intr-adevar greu sa faci ceva in fotbal fara ei. din pacate forbalul nostru este acum croit dupa chipul si asemanarea lor. rezultatele sunt modeste cu toate ca la inceputul meciurilor internationale pare, aproape mereu, ca echipele romanesti, jucatorii au potential.

fotbalul pare si este contaminat de “facaturile” baietilor cu banii, de cele ale sefilor de cluburi – grobienii, si de cele ale conducatorilor din comisiile si comitelele lor, oameni care nu stiu probabil cum se fac lucrurile la “alb”. sunt convins ca nici in alte parti fotbalul nu este perfect alb, ca si in franta sau anglia exista mizerie, dar in proportie inversa.

eu nu mai vreau sa ii vad. dragomir, snadu, padureanu si multi altii sunt o lepra a fotbalului nostru. lepra pentru ca prin prestatiile lor de manageri jalnici au dezbracat fotbalul de performantele posibile. pacat!

si mai pacat, poat sa spun asa pentru ca aici pot sa spun ce vreau, e ca nu doar in forbal gasesti astfel de exemplare… leprele sunt peste tot, stau agatate de agenda publica, pentru ca le place si altceva nu stiu sa faca.

si un alt mare pacat consta in faptul ca cei care nu intra in tagma asta nu stiu sa se faca auziti. spun asta pentru ca stiu, in principiu, cum te poti face auzit. doar sa vrei si sa fii constant in vointa.

You may also like...

1 Response

  1. Sorina spune:

    Dar se mai joaca fotbal? Eu vad/citesc/aud ca doar se discuta…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *