despre raceala: inchizi calculatorul, tusesti, saluti, tusesti si pleci

0
340

prescu_femeie_racitanu e nimic mai rau cand esti racit decat raceala in sine. boala usoara pe care o poti duce pe picioare astfel incat toata lumea sa zica despre tine ca esti ok, dar tu sa nu fii de fapt. cand esti racit si faci pe nebunul si te duci la munca, chiar daca ai doar cateva mailuri de trimis, totul pare o mare cacialma. realizezi ca iti poti face treaba si cu jumatate din tine stinsa/oprita momentan si cu cealalta jumatate mergand mai greu. Drumul la toaleta este mai des pentru ca servetelele nu mai sunt o solutie, iar nasul iti curge ca apa la robinet.

incepi sa enervezi pe cei din jur, chiar daca nu ti-o spun. cum sa iti spuna sa nu mai tusesti sau stranuti ca nu e o chestie voluntara. si mai ai pe birou si o serie de medicamente pe care le vezi la televizor si care „iti aiu raceala cu mana”, dar in cazul tau mana aia care ia raceala e rupta…

oricum, reusesti sa trimiti mailurile pe care le aveai de trimis si constati ca le putei trimite si de acasa. dar tu ai venit la birou sa demonstrezi, ce? ca poti!

si dupa ce le-ai trimis si ti-ai incheiat repede treaba, evident dai telefon la clinica la care are abonament compania, firma, agentia la care lucrezi. domnisoara de la capatul liniei „fierbinti” iti spune ca poti sa vii in 4 ore sau maine. si ce sa faci, injuri in gand si zici ca astazi in 4 ore.

inchizi calculatorul, tusesti, saluti, tusesti si pleci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *