And the winner is: iPhone 4 16GB!

0
292

Analizând căutările de pe Mobime.ro de Paște, iata un top al celor mai căutate telefoane. Preferințele românilor în ceea ce privește telefonia mobilă se îndreaptă aproape în exclusivitate către smartphone-uri:

1.    iPhone 4 16GB
2.    Samsung I9000 Galaxy S
3.    HTC Desire HD
4.    Sony Ericsson Xperia X10 mini
5.    LG Optimus Black

Cererea pentru gadgeturi performante îi face pe români să scoată din buzunar cel puțin 200 de euro și încă alți 10-20 de euro lunar pentru abonament.
„Cadourile de sărbători sunt o recompensă, care de cele mai multe ori ține de sentimente, nu de rezultate. Bugetele mari investite în telefoane performante sunt o ocazie atât pentru a câștiga un capital de imagine cât și pentru a dovedi dragostea pentru cei dragi.” a declarat Anca Negoescu, Director executiv Mobime.ro.
Analizând topul telefoanelor din punctul de vedere al numărului de vizualizări pe pagina individuală, topul arată similar:

1.    LG Optimus Black
2.    Samsung I9000 Galaxy S
3.    Samsung Chat 335
4.    Samsung Wave 525
5.    Nokia C5-03
6.    LG P500 Optimus One
7.    Nokia C3

Dacă în primul top observam preferințele consumatorilor, cel de-al doilea ne arată alternativele pe care le-au explorat. Unele dintre telefoanele vizualizate nu sunt foarte populare însă cu siguranță sunt o alternativă mai puțin costisitoare.

Referitor la preferințele în materie de operatori, rezultatele în urma utilizării calculatorului sunt: 56% Orange, 41% Vodafone, 3% Cosmote. Abonamentele preferate sunt: Pantera 12, Vodafone Complet 800 cu Internet pe mobil Plus, Cosmote perfect pentru tine 1300, lucru care confirma necesitatea internetului mobil și a unui număr considerabil de minute în rețea (peste 800).

Topul a fost realizat pe baza a peste 500 de calcule realizate în perioada 18-24 aprilie în comparatorul Mobime.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *