Autoitalia se vinde

0
266

Merge, nu merge piata auto, oricum roata se invarte. Se invarte pentru Autoitalia, mai precis pentru famiglia lui Herbert Stein, cel care vinde in Romania cam tot ce produce industria auto din Italia si nu numai.

Astazi aflam ca famiglia isi vinde afacerea, sau cel putin o parte din ea. Si mai stim ca abia saptamana viitoare, pe 4 mai Autoitalia va organiza o conferinta de presa in cadrul careia se va prezenta noul actionariat al companiei. Vom afla cine este noul „Capo”!

AutoItalia este una dintre afacerile de familie care a crescut la fel de furmos ca piata auto, in 2008 ajungand sa vanda peste 16.000 de unitati, Fiat, Lancia, SsangYoug sau motoare Honda, la un loc. Evident ca a venit criza – sau oricum i-am spune – si romanii au incetat sa mai cumpere masini. O parte dintre ei, cel putin. Asa ca si afacerea AutoItalia a scazut – la fel ca orice afacere din zona auto – pana la 3.800 de masini in 2010. Autoitalia ramane unul dintre jucatorii importanti pe aceasta piata, intre timp aducandu-si in portofoliu si brandul japonez de lux Infinity. Care, intre noi fie vorba, ar fi putut fi vandut in Romania de catre Nissan, companie care detine marca japoneza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *