Adezivistii se bat pe spatiul dintre placile de faianta

0
238

Adeplast lansează o nouă generaţie de kit de rosturi pentru faianţă, gresie, marmură şi granit, dar şi pentru cărămizi de sticlă sau pietre naturale.

QK 6, noul produs al companiei orădene, este disponibil în 28 de culori, într-un nou ambalaj ce permite utilizatorului să vadă culoarea kit-ului. Culoarea din ambalaj este în proporţie de 90% culoarea care rămâne după aplicare. Astfel, clientul nu mai are nevoie de paletar de culori atunci când alege culoarea finisajului.

Datorită materialului din care este fabricat – polietilenă laminată, în  straturi, cu barieră de vapori şi filtrare a razelor ultraviolete – ambalajul împiedică deteriorarea produsului la raft sau în depozite, fiind garantat un termen de valabilitate de 2 ani.

QK 15 este noul kit destinat rosturilor de cărămidă de sticlă sau pietre naturale. Acest produs este disponibil în 12 culori şi în acelaşi tip de ambalaj din polietilenă laminată, în  straturi, care nu permite pătrunderea razelor de lumină şi care oferă un termen de garanţie mai extins, de 2 ani.

Produsele sunt disponibile în pachete de 5 kg şi de 2 kg şi poate fi găsit în toate marile magazine din ţară începând cu luna aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Pentru a aproba comentariul dumneavoastră, vă rog să efectuaţi următorul calcul: *